dimecres, 22 de febrer del 2012

Inferioritats

(Encetem un micaco bandera...)

Ja la tornem a tenir liada amb les banderes. La negativa del consistori de Sant Pol a penjar la bandera espanyola i un posterior acte simbòlic de retirada de la bandera espanyola del consistori han tingut un ràpida resposta per part de la Delegación de Gobierno...

Font: Ara

... no en va la delegada del Gobierno, la Sra. Llanos de Luna ( el PP no té militants importants sense cognoms compostos?) és amiga i col.laboradora pròxima de Alícia "la meravellosa" i membre del sector més espanyolista (si és que hi ha cap altre...) del PP del Principat.

Ara bé, també és llicenciada en dret. I què té a veure això? Doncs té molt a veure quan es diuen coses com aquestes...

Font: Ara

... com ara "una bandera il.legal i inconstitucional".Punt 1: Per a que una cosa sigui il.legal hi ha d'haver una llei que ho indiqui, i a l'Estat Espanyol cap llei prohibeix l'estela.lada. Punt 2: Per a que una cosa sigui inconstitucional ha de vulnerar la Constitución, i en cap punt d'aquest sagrat document pels espanyolistes es fa referencia a l'estela.lada ni a cap altra bandera que no sigui l'espanyola. El que pot ser il.legal i inconstitucional és no tenir penjada la bandera espanyola, però no l'estel.lada en sí mateixa.

Conclusió: la delegada del Gobierno menteix, i ho fa de forma conscient en un tema què, per força, ha de conéixer. Se li hauria d'exigir la seva dimissió de forma immediata, cosa que espero que demanin els diputats d'ERC i SI.

Què els hi passa als espanyolistes amb aquests temes? Els que els hi passa és que, en el fons, són un grapat de mindunguis amb un complexe d'inferioritat que venen arrossegant des de la pèrdua del "Imperio" a finals del segle XIX.

Per això els hi fan tan de mal les crítiques dels guinyols francesos als èxits esportius (la única cosa que els hi fa ensenyar la seva bandera amb orgull) i per això els hi fa tan de mal que un grapat de catalanets encara es rebelin i no acceptin el símbols que els hi volen imposar amb la força de les seves lleis després de més de tres cents anys d'ocupació i repressió.

El més curiós de tot és que amb aquestes reaccions l'únic que fan és demostra-nos la seva por i la seva debilitat. Hem de continuar apretant-los així.

Per cert... quan trigarà alguns dels municipis governats pel PP a despenjar la senyera i quina serà la reacció aleshores? S'admeten apostes...

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

3 comentaris:

El porquet ha dit...

Tu vés donant idees que aviat modificaran la sagrada constitució (com ja han fet quan els hi ha petat) per a declarar l'estelada il·legal.

I tens raó amb una cosa (bé, amb moltes, però especialment en una)... és patètic aquest sentiment patriòtic de potència caiguda que els envaeix cada cop que toquen el que ells consideren les bases de la sacrosanta ejpaññññia (ja sigui en forma de guinyols o d'illots del julivert).

En fi, que nosaltres hem de seguir fent de gota malaia, tot i que jo optaria més pel camí de broca Black'n Decker!

Jordi ha dit...

Jo hagués posat una bandereta d'aquestes de plàstic que es pengen a les revetlles i així tindrien la seva bandereta "roja y gualda" al balcó complint amb la seva llei imposada.

Carquinyol ha dit...

el porquet: volem broques catalanes ! :D

Jordi: No estaria malament, s'hauria d'estudiar la llei per veure si diu res sobre la mida i el material de la bandera aquesta...

Publica un comentari a l'entrada