dijous, 12 de setembre del 2013

Via Catalana - Trams 419 i 420

(Encetem un micaco via…)

Us deixo un parell d'imatges de la Via Catalana al seu pas per Badalona. Tot i que pot semblar que hi ha poca gent, cal aclarir que aquesta zona del sud de Badalona està molt poc habitada, ja que cau entre el Port Esportiu, un polígon industrial, l'antiga central de FECSA i la zona que hauria de ser reurbanitzada del Gorg i que ara mateix són tots solars.

També cal dir que els barris dels sud de Badalona no són de trajectoria independentista precissament, així que trobar tanta gent i, sobretot, trobar estelades penjades als balcons (no és que siguin moltes com en altres zones, però si que no és estrany veure-les i això ja és un gran èxit) en zones on no és estrany veure una bandera espanyola al balcó el 11 de Setembre (aquest any guanyen les estelades per golejada!) és una notícia francament bona.

Tram 419
Tram 420

I tot i arribar-hi tard, voldria posar un enllaç a la Cadena de Blogs per a la Independència que s'ha organitzat.

 
 
 
Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Poca gent, però la cadena es va completar, oi? Doncs això és que hi hagi prou gent. L'únic que penso és que la zona no era especialment agradable per estar-s'hi, com tantes altres del país, però ho vam fer va ser un èxit rotund. Ara veig que vaig ser afortunat d'estar on estava, en plena Diagonal de Barcelona (part baixa). Allà érem moltíssims, i a més hi havia molt ambient amb gent passejant pel carrer, que encara que no participessin, almenys no vèiem solars!

Jordi ha dit...

Un dels gran èxits ha estat que no ha quedat cap forat a la cadena, fins i tot on no viu gent suficient com per fer-la i en llocs allunyats de les poblacions.

A Badalona he vist estelades a llocs on mai ho hauria dit des de ja fa uns anys però aquest any l'increment és evident en zones dependentistes.

Anònim ha dit...

Badalona també es catalunya? qui ho diria :P

Carquinyol ha dit...

Xexu: Una mica més cap al centre de Badalona (al Pont del Petroli) si que havia molt més ambient, però com tu dius hi havia la gent necessària i més i tot !

Jordi: Totalment d'acord, i a més unes quantes d'aquelles estelades encara estan penjades

Pons007: Catalunya és un barri de Badalona, no ho sabies ? ;)

Laia ha dit...

Suposo que hi vas portar el Micaquet, no? Així quan sigui gran veurà que tot i no ser-ne conscient, ell també hi va participar!

A la zona de Sants hi havia molt d'ambient, i gent per fer cadena triple si calia!

Carquinyol ha dit...

En Micaquet hi era però no va participar. De fet jo finalment tampoc, ja que estava apuntat al Tram 0 i quan vaig arribar a aquests hi havia tanta gent que vaig dedicar-me a passejar amunt i abaix per veure l'ambient que hi havia.

Publica un comentari a l'entrada