divendres, 28 de juny del 2013

Fi de Curs Blocaire 2012-2013

(Encetem un micaco estival…)

Arriba el final de juny i El Badiu de Micacos comença la seva típica parada estiuenca. Des de setembre passat s'han comentat moltes coses (no tantes com m'hagués agradat) en aquesta pàgina, i la veritat és que ara amb un Micaquet que cada dia que passa para menys quiet costa prou seguir fent-ho (com s'haurà notat en el baix ritme d'apunts) tot i que m'agrada seguir escrivint. Per cert, durant aquest període he utilitzat més el Twitter, que permet estar informat i comentar de tot utilitzant estones mortes.

Aquest darreres mesos han vingut marcats per la manifestació del passat 11 de setembre i les seves reaccions. Sembla que no, però a nivell nacional la cosa ha patit canvis importants tot i que la nostra llengua segueix sent perseguida (o sigui, com sempre…). Lamentablement la crisi i els que la gestionen no han canviat gens i el nostre estar de… benestar? està patint retallades a marxes forçades. Per sort encara ens hem pogut distreure amb algunes de les anècdotes que s'han pogut llegir en les xarxes socials (o fora d'elles) i les llegendes i històries ens han transportat a altres temps i moments.

Voldria desitjar-vos un molt bon estiu i espero que ens tornem a llegir en setembre. Com sempre, que el blog se'n vagi de vacances no vol dir que en Carquinyol estigui de vacances. En el meu cas m'hauré d'esperar a agost per a tenir uns dies de descans (ja ni tot el mes, coses de les retallades abans esmentades…) que compartiré entre Extremadura i País Valencià (llocs amb una fresca considerable per aquelles dates) amb la família.

Mentrestant, miraré d'anar contant els dies que falten per a fer l'animal… concretament d'aquests tipus …

Ós
Hipopòtam
Lleona

Bones vacances a tothom i una forta abraçada !

 
Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

6 comentaris:

Daniel ha dit...

A descansar mestre. Que el proper curs promet ser molt interessant!

Sergi ha dit...

Tenint en compte que molta gent quan té descencència desapareix del tot, crec que el teu ritme de publicació no ha estat gens malament. Uns quants esteu anunciant ja que plegueu fins el setembre... què farem els que ens quedem? Apa, descansa i gaudeix de l'aturada blogaire. Ens llegim al setembre.

Marga ha dit...

Fins al setembre doncs, i que quan puguis fer l'animal t'ho passis d'allò més bé.

Bones vacances!

Anònim ha dit...

Guaita un altre que s'en va de vacances igual que jo, però en el teu cas la tallada de ritme es força més dràstica que la meva :P

Jordi ha dit...

Bones vacances i bon descans. Esperem que el proper anys canviïn moltes coses.

Laia ha dit...

Uixxx ara que jo em volia reenganxar... En fi, bones vacances, Carquinyol! Jo també tinc ganes de fer el manta com els de la capçalera... :)

Publica un comentari a l'entrada