divendres, 18 de maig del 2012

Pallasso

(Encetem un micaco fart...)
Paraules Jose Maria Aznar

Hi ha una cosa que és tan espanyola com el flamenc, els toros o la sangria: els salvapatrias. Els salvapatrias són aquests personatges que tot ho saben, que sempre tenen raó i la volen imposar sí o sí sense consultar res a ningú, dotats sovint d'un poder il·luminat diví que els fa estar per damunt de la resta de mortals.

Des de fa moooolts anys cada generació d'espanyols ha hagut de suportar un o varis personatges d'aquests tipus ( i com nosaltres estem ficats a la força al seu Estat també ens ha tocat suportar-los, evidentment). Doncs bé, aquest individu que podeu veure sobre d'aquestes línies és el salvapatrias que ens ha tocat.

Per si no tinguéssim prou d'haver d'aguantar coses com ara que ens expliqui amb accent de bossa de Fritos que aquest superhome corra més ràpid que un guepard, ara cada dos per tres el tenim dient que sap resoldre tots els misteris misteriosos del món mundial i que sap les solucions per a tot el dolent que ens passa !! Oh sorpresa !! Oh megasorpresa !! Pareu les rotatives !! Quina sort que tenim de tenir-lo a ell !! Alabat sigui Déu !!

Anem a veure, sr Pallasso: la solució a la crisi dius que la saps, perfecte. Jo també la sé. I qualsevol que llegeixi això també la sap. Un exemple de solució: Retornar els prestams, no endeutar-se més, no malbaratar i fer augmentar el consum. El problema no és tant saber les coses com portar-les a la pràctica (si es pot fer, és clar...) i si es la solució òptima per al conjunt de la societat, ja saps, "del dicho a el hecho....". Però saps el que més em fot, sr Pallasso? Què quan manava no se li veia pas tanta clarividència per enlloc i ara ens vol vendre solucions del problema que *vostè* va iniciar. No va ser capaç de veure on s'estava ficant i ara ens diu que sap com arreglar-ho ? Apa vinga a pastar fang ja, home !

Espanya està on està perquè té sobredosi de lladres, incompetents i salvapatrias entre la seva classe dirigent. I Catalunya està com està perquè a més de lladres i incompetents tenim també sobredosi de llepafils, botiflers i cagacalces… i això s'ha d'acabar. Almenys per a nosaltres.

Veu sr. Pallasso? Jo també en sé de solucions! Discutim ara com ho faria vostè i com ho faria jo ?

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

9 comentaris:

Yáiza ha dit...

Que en vols esperar d'un tio que es pentina amb la clenxa al costat, gomina i tupé...

Carquinyol ha dit...

I ara és quan jo et dic que em pentino amb clenxa al costat, gomina i tupé...

Sergi ha dit...

Doncs t'haurà crescut molt el cabell...

Un bon pallasso, sí senyor. Què fàcil és veure-ho tot des de casa i xerrar per xerrar, com Pujol declarant que només quedava el camí de la independència. Però quan estan a la trona, res de res, tu. Bah, ni cas.

Carquinyol ha dit...

buff no vulguis saber !! Quan no tinc gomina ni clenxa a mà haig de posar-me barretina perquè la Cameron de la Isla al costat meu és un skin !!! ;)

Doncs sí noi, sembla ser que aquesta gent les muses els hi han vingut un pèl massa tard !!

kika ha dit...

no deixis que aquest tio et cabregi... ja el coneixem massa, bé. no val la pena!

Anònim ha dit...

Ubicació Fart?... doncs els Farts ara mateix són molts, així que millor que la ubicació sigui gran, perquè aviat anem a semblar sardines en conserva... Per cert, et convido a un tall de cabell, no vull que ningú t'anomene Ansar ni per equivocació!.

AhSe ha dit...

Ja saps què diuen al meu país, oi? "El peix comença a fer pudor des del cap"...

El porquet ha dit...

I jo que estava convençut que el titular l'havia deixat anar el gos negre... i resulta que l'ha deixat caure el gos rabiós. Però bé, de ràbia es mor el gos...

Carquinyol ha dit...

kika: cabrejar-me aquest... no que va, aquest i uns quants més del seu voltant. Que hagin fet el que han fet i que encara ens vinguin a voler donar discursets !!!!

anònim: Hauré de cercar un look entre Aznar i Montoro !! :P

ahse: No sabia aquesta dita, però és molt encertada !

El porquet: El que va dir el gos negre surt al Sálvame Deluxe de la setmana vinent !!! :P

Publica un comentari a l'entrada