dimarts, 20 de maig del 2008

Minicowboy de ciutat


(Encetem un micaco animal...)

No fa gaire vaig encetar un apunt dient que al meu barri havia vist coses com ara un gall lligat per la pota a un arbre, potser alguns de vosaltres pensàveu que exagerava, per això avui us porto avui proves gràfiques recents, de divendres passat per la tarda. I de fet no del meu barri, sinó d'un indret molt a prop del centre de Badalona. I és que si Mari Trini deia allò de "por que a mi se me ha caido una estrella en el jardín" jo li podria dir "doncs mira, a mi se'm va caure un poni !!"


Poni a la ciutat

I és que veure un poni a un trosset de jardinet de no res al centre de la ciutat és una cosa que encara no m'havia passat mai, digueu-me estrany !!


Nota Personal : Ara que ho penso, potser el bon home aquell és pensava que era un gos força estrany...


Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat, a mi em sembla que es un gos mes gran! Segurament l'havia tret a passejar, pobret animal!!! Qui sap a quin pis mes de merda viu i quins aliments per a gossos mes dolents ha de menjar!
T'has fixat si el propietari anava recollint la merda de gos que l'animalet deixava?

Carquinyol ha dit...

Recollir la ... ummm... no em vaig fixar, però no tenia un comportament gaire cívic, així que tinc els meus dubtes...

Anònim ha dit...

Li hagues comentat que un no pot treure a passejar el gos aixi, deixant que embruti per tot arreu! Barcelona neta! Fins i tot, Barcelona posa't maca! I potser n'hi ha mes.
A la proxima que el vegis, mes val que li regalis un bon llibre sobre com cuidar els gossos.

Carquinyol ha dit...

umm... si li hagués comentat això segurament m'hagués dit quelcom de l'estil "y a mi qué si esto es Badalona..." :P :P

Anònim ha dit...

Ja, pero... Es que... No diuen "Badalona neta" o "Badalona posa't maca", veritat? I doncs, com que Badalona esta ben pegada a Barcelona, que mes fa?! Tu dius aixo que diuen i la gent s'ho traga igualment! No em diras ara que Barcelona es neta... :-D

Publica un comentari a l'entrada