dimarts, 22 d’abril del 2008

No us cansa ?


(Encetem un micaco fart...)

Si no és per l'aigua és per l'Estatut, quan no és per l'Estatut és per la bandera, quan no és per la bandera és per la llengua que s'utilitza a l'ensenyament, quan no és per la llengua que s'utilitza a l'ensenyament és per una pel·lícula d'en Woody Allen, quan no és per una pel·lícula d'en Woody Allen és per l'himne que sona en un partit de futbol, quan no és per l'himne que sona en un partit de futbol és pel finançament, quan no és pel finançament és pels papers de Salamanca, quan no és pels papers de Salamanca és per les infraestructures ferroviàries, quan no és per les infraestructures ferroviàries és pel catalanisme, quan no és pel catalanisme és per la gestió de l'aeroport, quan no és per la gestió de l'aeroport és per la Fira de Frankfurt, quan no és per....


Hatenote

Amics, no us cansa que *sempre* ens estiguin foten canya des d'Espanya per qualsevol cosa ? pel sòl fet de ser catalans ? per dir qualsevol cosa ? per parlar una altra llengua, tenir altres costums i veure el món d'una altra forma ? No n'esteu tips que a la mínima salti la fraseta dels nassos "los catalanes esto...", "los catalanes aquello..." ? Què us tatxin de feixistes per defensar la nostra cultura i la nostra llengua quan a la nostra terra viu moltíssima gent de fora que no ha renunciat pas a la seva i, moltes vegades, no n'ha assimilat pas la nostra ? Què us diguin allò de "para ser catalán eres simpático" ? No us cansa estar amb gent que no para de ficar-se amb vosaltres mentre t'espolien tot el que poden, provant de retallar-te cada vegada més drets mentre et van dient que encara n'has d'estar content ?


I a sobre és queixen de que no ens sentim espanyols !! "Manda güevos" com diria "el hondureño"...



Nota Agradable : A vegades, no sé perquè, la mare natura ens obsequia amb regals inesperats a la ciutat...



Posta de Sol des de casa


Clickables

Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!

9 comentaris:

Rita ha dit...

Doncs... per ser catalana aquesta posta de sol... està prou bé... ;))
Petons, maco, i no t'enfadis!!!

Anònim ha dit...

La resposta és evident. I el pitjor és que com que sempre és igual molt sovint ens resignem i ni ens queixem.
I així ens va.

Laia ha dit...

sempre és el mateix, la mateixa cançó repetitiva que malauradament, per aquest simple fet, al final acabes avorrint i deixes que soni, cosa que no hauria de ser...

Una nota curiosa: tenia obert un parell de bocs al mozilla, en pestanyes. I a la teva, per referència al post d'avui, hi posa "El badiu dels Micacos: No us cansa??"
Nooooooo això maaaaaaiii! ^^

Fa poc, no sé si era ahir o abans d'ahir,també hi tenia un cel semblant per Cerdanyola... però més grisós la veritat!!!

I la capçalera molt maca!!! Que macos els micacos!!!

Carquinyol ha dit...

rita: grrrrrrrrrrrr!! :P ;) hehehe... enfadar-me? bé, només una mica, prefereixo tenir una mica de mala llet que indiferència, que de la segona s'aprofiten més !! Gràcies pel petonet !!

valqui: millor queixar-se i ensenyar les urpes de tant en tant

laia: la repetició ens fa cada dia més "pasotes" i d'això s'aprofiten. Molt bona això de les pestanyes, sort que de El Badiu no us canseu !!! ;) Per cert... el cel és el d'ahir, i la capçalera... me n'alegro que t'agradi !!

Anònim ha dit...

A mi no. A mi nomes em molesta el sistema administratiu i l'imposibilitat de parlar *cap* altre idioma que l'espanyol. I no em refereixo al rumanes!

Carquinyol ha dit...

ahse: dona... tu no contes perquè estàs entrenada amb els senyors de Bucarest !!! :P

tobuushi ha dit...

A mi em cansa haver d'explicar-me sempre.

Dan ha dit...

I tant si cansa! I últimament sembla que nosaltres mateixos també li trobem el gustet a tirar-nos pedres a sobre.
Una mica de bon rotllo, si us plau!!!

Carquinyol ha dit...

tobuushi: si, aquesta és una altra...

dan: això mateix, com si a sobre els hi haguéssim d'ajudar...

Publica un comentari a l'entrada