dilluns, 5 de març del 2012

Racons de Barcelona 2

(Encetem un micaco raconaire...)

Fa quasi tres anyets (com passa el temps!) us proposava un joc: jo penjava unes fotografies de la Ciutat Vella de Barcelona i vosaltres em dèieu de quin lloc eren. Doncs bé, ara us proposo una segona part d'aquell joc.

En aquest cas les fotografies jo no són només de Ciutat Vella, sinó que abasten tota la Ciutat Comtal. A més, per a complicar-ho una mica més, s'ha d'indicar què és i on està. Ah... i com en algunes fotografies apareix el nom del carrer, la versió amb més resolució d'elles no l'he penjada per a no donar pistes, tot i que la podreu trobar en l'apunt on digui les solucions.

He mirat de negociar amb l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Dalt alguna mena de premi pel guanyador, però sembla ser que la cosa està fotuda i que només tenen diners per a injectar a entitats financeres i per la Feria de Abril, així que els guanyadors/guanyadores us haureu de conformar amb l'autocomplaença d'haver-ho aconseguit, el reconeixement de tothom que hagi participat i la paraula que si mai ens veiem teniu un cafè/capuccino/te/xocolata pagat.

i ara, sense més dilacions, les fotografies d'aquesta proposta raconaire micaquera. Les solucions, dilluns vinent ! Sort !

Racons de Barcelona 2 - Foto 1
Racons de Barcelona 2 - Foto 2
Racons de Barcelona 2 - Foto 3
Racons de Barcelona 2 - Foto 4
Racons de Barcelona 2 - Foto 5
Racons de Barcelona 2 - Foto 6
Racons de Barcelona 2 - Foto 7
Racons de Barcelona 2 - Foto 1
Racons de Barcelona 2 - Foto 9
Racons de Barcelona 2 - Foto 10

Me'n vaig al badiu ...

Visca la terra !!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs per millorar els resultats de la meva participació anterior, en que no en vaig encertar ni una, diré que la primera, si no vaig errat, es tracta de l'ajuntament, a Plaça Sant Jaume. Em puc equivocar, però tants anys fent castells han de servir per alguna cosa.

La resta, un cop més, em sonen, però res de noms. Les fotos són precioses, per cert. Quina ciutat tenim!

andr0mina ha dit...

La primera no és l'Ajuntament, és la galeria gòtica del Palau de la Generalitat :D. Jo me les sé quasi totes. Les que no, continuaré investigant! Aquí va,

1-Palau Generalitat - galeria gòtica
2.-
3.-Sepulcre del cavaller Miquel Boera, a l'església de Sta. Anna, al carrer del mateix nom.
4.-Monestir de Pedralbes, claustre i jardí d'herbes medicinals
5.-al Raval, pel començament del carrer Joaquim Costa, a prop de la Ronda Sant Antoni, està aquest arc que dóna accés al Passatge de Sant Bernat.
6.-Parc de l'Oreneta?
7.-Palau de Requesens, al carrer del Bisbe Caçador.
8.-Baixada de Sta. Eulàlia
9.-Drassanes Reials.
10.-Palauet Desvalls, al costat del laberint d'Horta.

Només em falten aclarir les fotos 2 i 6. Ja investigaré... :D

Yáiza ha dit...

Uau, tot això és Barcelona?! Mare, meva que poc conec la ciutat... I mira que m'agrada!! A mi hi ha llocs que em sonen, però no els sabria situar pas. De totes maneres ja veig que estan quasi tots resolts!! Ara queda muntar una ruta per visitar-los tots, amb mitjons i sandàlies i la càmera penjada del coll...

tobuushi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
tobuushi ha dit...

Totalment d'acord amb andr0mina.

2. Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer Av. Miramar, Montjuïc.
La sisena és molt difícil, murri!!!
Pensava que era la Creueta del Coll però no.

Laia ha dit...

Ooooostres, em sembla que la 6a és el Jardí Botànic!!! En sé una, uee!! I per la part que em toca, ja està bé que hagi estat aquesta, hehehe! I està a Montjuic, al costat de l'estadi olímpic.

Publica un comentari a l'entrada