dilluns, 26 de març del 2012

Bocamolls

(Encetem un micaco fantasma...)

Tenim una colla de polítics ineptes que es dediquen més a manipular a la gent que a cercar solucions als problemes que patim. Us presento tres coses que il·lustren perfectament això que us comento:

Font: Ara

Mesos sentint que el pacte fiscal era la darrera oportunitat per a no trencar amb Espanya. Tot un cap de setmana de congrés de CDC on la paraula que més es pronunciava era 'independència'... i tot d'una quan ja s'ha de començar a assumir públicament que aquest invent del pacte fiscal a Madrid no cola, surt el sr. Mas i s'inventa una distracció surrealista nova ! Apa i ves a fer la mà !

Font: Ara

Estat confederal ? Però de què m'estàs parlant? Si a les Espanyes ja n'hi ha ben pocs partidaris d'un estat federal imagineu quants n'hi ha d'un estat confederal? A més... si tens estat propi, per a què vols un de confederal amb Espanya ? Realment que els de CiU sembla ben bé que quan es reuneixen és per inventar-se distraccions surrealistes noves, i cal a dir que de moment els d'UDC guanyen !

Font: Ara

Els del PP tornen amb mirar de fotre'ns por amb la mateixa cançoneta de sempre. Anem a veure, és cert que no hi ha cap norma que indiqui com ha d'actuar la UE en el cas de que aparegui un nou estat provinent d'un altre que ja es membre de la UE. Però no és menys cert que ara mateix tenim el cas d'Escòcia que ja ha plantejat seriosament la qüestió. A més, en aquest cas la Gran Bretanya ja ha anunciat que no s'oposarà pas a que una Escòcia independent formés part de la UE. Aleshores, quina mena de justificació hauria de presentar un Estat Espanyol sense el Principat de Catalunya per a fer el contrari en el cas del Principat ?

Però és que si filem prim tenim que en el cas de que el Principat de Catalunya es separés de l'Estat Espanyol no tindríem un nou estat, en tindríem dos: El Principat de Catalunya i l'Estat Espanyol sense el Principat, que seria un estat jurídicament i tècnicament diferent a l'Estat Espanyol que forma part de la UE. Aleshores, sense una norma d'annexió automàtica d'estats provinents d'altres que ja formaven part de la UE, els dos nous estats haurien de demanar formalment formar part de la Unió.

I amb el cor a la mà, amb la que està caient financerament parlant, penseu que l'Estat Espanyol sense el Principat tindria moltes facilitats en que l'admetessin a hores d'ara dins la UE ?

Sr. Gonzalez Pons, vigili,... acostuma a passar que qui juga amb foc s'acaba cremant...

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

4 comentaris:

Jordi ha dit...

I qui vol viure amb un tipus de gent que no respecta les teves decisions i a més, si les prens i no els agrada, diuen que et faran un boicot comercial i que et vetaran a la UE?

Yáiza ha dit...

Gentussa, gentussa... per què no ens independitzem, encara?

Carquinyol ha dit...

Jordi: Sembla que els del PSC, els de C's i la majoria de convergentunionistes...

Yáiza: Llegir la resposta anterior ;)

El porquet ha dit...

L'estat espanyol que es preocupi de les seves coses i que a nosaltres ens deixi amb els nostres problemes sobre si la Unió Europea ens acceptaria o no. De totes maneres prefereixo viure amb el dubte sobre si "som o no europeus" que amb la imposició de que "som espanyols".

Publica un comentari a l'entrada