dimecres, 2 de març del 2011

Por a les paraules


(Encetem un micaco xerraire...)No parlar

Jo sempre he escoltat que acceptant les regles de la democràcia i fen-t'ho de forma pacífica es pot defensar qualsevol idea. Aquesta és una de les dites recurrents dins de l'Estat Espanyol que han utilitzat una i mil vegades diferents polítics de tots els partits posibles. Lamentablement, els anys ens ha demostrat que és mentira, puix hi ha coses de les quals no es poden parlar, o millor dit, de les quals hi ha persones que no en volen parlar, i com a mostra un botó ...

Notícia Avui

... i mentre la llegia no podia deixar de pensar en la raó que hi havia en les paraules d'un savi del sud ...

Cita Ovidi Montllor

Els Siutadanos han representant a la perfecció aquesta frase: fins ara els hi molestava que es normalitzés la llengua catalana, ara ja directament els hi molesta que es parli de determinats temes.

Voldria remarcar que en aquest debat els representants dels Siutadanos poden participar, poden dir la seva i ho poden fer en la llengua en que ells vulguin. En canvi ells prefereixen directament no debatre, no parlar.... qui està negant drets a les persones ? Quin valor té una democràcia que es dedica a seleccionar de què està permès parlar i de què no ?



Nota afegida: Això no passa només ací, a Euskadi la cosa va encara més enllà: el Parlament Basc ha aprovat amb els vots del PP, del PSOE i d'UPyD que l'esquerra abertzale no aparegui a EiTB. Tota una mostra de quina democràcia volen alguns !!


Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

5 comentaris:

AhSe ha dit...

La democracia és una utopia. Ja ho saps!

Sergi ha dit...

Ja saps que a alguna gent el diàleg els fa molta por. No fos cas que d'aquí en surti alguna idea interessant. I ja posats, també per si de cas, cremem tots els llibres, que algú podria treure idees de la lectura.

El porquet ha dit...

Anem enrere, i molt enrere. La democràcia espanyola s'està acostant, cada cop més, a l'autoritarisme borbònic dels temps de Felip V.

No pinta bé.

Ja es neguen a parlar d'allò de que els molesta, ja no volen veure allò que pensa diferent d'ells.

Mala peça al teler...

Anònim ha dit...

I QUI TE LA CULPA?.....DONCS NOSALTRES METEIXOS, AMICS,A QUI ES VA VOTAR?...A JACOBINS CENTRALISTES QUE NO TENEN CAP EMPATX DE RECOLZAR A QUASI FAXISTES,(EUXKADI)....AIXO DEL IMPERIO ENCARE ELS "TIRA".
JUGANT AMB BCN.

Carquinyol ha dit...

AhSe: almenys en aquest estat de pa sucat amb oli.

XeXu: És que això de pensar és molt dolent...

El Porquet: Com poden dir democràcia i no voler parlar alhora?

Anònim: La culpa evidentment la tenen certs individus que viuen entre nosaltres...

Publica un comentari a l'entrada