dilluns, 23 de gener del 2012

Jugar amb foc

(Encetem un micaco social...)

Encara que sembli el contrari, allò que és habitual no té perquè ser el normal. Així, per exemple, és habitual llegir a la porta del que havia estat el meu col·legi de primària rètols que recorden als pares l'obligatorietat legal que tenen de portar els nens al col·legi. Com deia, és habitual però no és el normal, o almenys no ho hauria de ser. El problema és que hi ha un barri a Badalona on les coses ja fa temps que disten molt de ser normals, i lamentablement sembla que ningú fa res per a que ho siguin. De fet, més aviat fan el contrari.

Tot això ve al cas d'una notícia que llegia no fa pas gaire ...

Font: El Punt Avui

... davant d'això un ha de pensar que en 'sheriff'Albiol, aquest que es dedica a perseguir per la ciutat tot aquell que no compleix les lleis i les ordenances municipals no trigaria gens en denunciar i castigar a algú proper a ell. Doncs bé, això és el que ha fet el sr. Albiol a hores d'ara...

Font: El Punt Avui

... ohhh com pot ser això? Fàcil, (adverteixo que a partir d'aquest punt l'apunt no serà políticament correcte) perquè la persona en qüestió és gitano de Sant Roc. I el sr. Albiol vol tenir contents als gitanos de Sant Roc encara que això vulgui dir que de tant en tant ha de mirar cap a un altre cantó. De fet, aquesta política seva està convertint el ja conflictiu barri de Sant Roc en un polvorí tan com denunciaven partits poítics i associacions badalonines no fa gaire ...

Font: El Punt Avui
Font: El Punt Avui

La croada del sr. Albiol contra els immigrants la utilitza de retruc també a favor dels gitanos, atorgant-li 'de facto' la governabilitat d'un barri que, tradicionalment, han controlat ells i on han fet i desfet a voluntat tal com explicava no fa gaire. I és que, sovint, en aquell barri la llei la marquen 'els patriarques' i des de l'Ajuntament de Badalona ni abans amb el PSC ni ara amb el PP fan res per evitar-ho. I per moltes denúncies que s'han fet des de àmbits molts diversos a hores d'ara tot continua igual i tu continues sentint-te ciutadà de segona a la teva pròpia llar veient com certs individus no es molesten a respectar ja no la legalitat vigent sinó les més elementals normes de convivència.

I això en un estat de dret és vergonyós.. i molt perillós.

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

6 comentaris:

AhSe ha dit...

Ja. Tu què faries per acabar-ho tot? Els gitanos són incults i molts, dubto que se'ls podria presentar cap argument diferent a "el patriarca diu..." o "el patriarca ordena...".

El porquet ha dit...

Mala peça al teler... i qui governa el teler no sembla que sigui la persona més apropiada, la veritat.

Jordi ha dit...

Ho sento però des de que visc a BDN veig la política local més propera a la de un poble que a la d'una ciutat gran.

També cal dir que a la dreta només l'interessa l'educació dels seus. La dels altres quant menys millor que així poden mantenir la seva creguda superioritat.

Yáiza ha dit...

Deixaré de llegir aquest bloc, perquè cada cop que ho faig sento una crispació que no pot ser bona per la salut!!!

Els del PP estan torrats! I em sembla mentida que a aquestes alçades de la història la gent faci el que li roti, siguin gitanos o no, i no portin als fills a l'escola. Però què menys?!

Brrrrrr!!!!

(Feia broma, tornaré. Però amb els vàliums apunt)

ddriver ha dit...

adalona ciutat sense llei....joder es que ni amb el dictador

Carquinyol ha dit...

Ahse: Tractar-los igual que a qualsevol altre ciutadà, sense deixar que es passin la llei per allà on vulguin.

El Porquet: Persona més apropiada.... ehehehe... per dir-ho finament, oi ?

Jordi: Badalona no ha sabut fer-se gran. Ja vaig dir fa temps que és un petit poble amb unes urbanitzacions molt grans

Yáiza: Els del PP esta torrats i alguns gitanos de Sant Roc també, i combinar-los és perillós.

ddriver: El dictador s'aprofita dels sense llei...

Publica un comentari a l'entrada