dijous, 13 de març del 2008

Verd


(Encetem un micaco primaveral...)


S'acosta el temps en que la natura revifa, en que els verds són més llampants, les flors més oloroses, els colors més vius, els ocells més dinàmics, una època en que una passejada pel camp o per la muntanya és tot un plaer pels sentits i tota una font d'energia i optimisme que és molt d'agraïr en aquesta vida de bojos que portem.




Herba




Clickables


Cita


Nota electoral: La veritat és que ja no pensava parlar de temes polítics aquesta setmana, però ahir vaig llegir això ...



El Periódico


... i no m'he pogut estar. Anem a pams, el PSC va guanyar 86029 vots, CiU va perdre 61154, Esquerra 348975 i Iniciativa 53037. Amb aquestes dades, en que es fonamenten els senyors d'El Periódico per afirmar que els vots que han guanyat els socialistes són ex-Esquerrans ? Ja sé que segur que hi ha casos així, però, segons el meu parer d'habitant de "país imaginari" el que l'ha passat a Esquerra és que s'ha oblidat, molt, de la paraula "independència", que hi ha coses que amb aquesta paraula de bandera no es poden fer i si les fas ho pagues molt car. I, ho dic clarament, això del "país imaginari" m'ha toca els nassos. Una de les coses que més em molesten dels socialistes és aquesta mega-superioritat moral que es gasten, com si tinguessin sempre la veritat absoluta, toquessin la perfecció amb la punta dels dits i els demés fóssim una colla de provincians babaus i rucs. Potser amb els peperos això els hi funciona, però jo per ací no hi passo. Si no fos en gran mesura per una part d'aquest "país imaginari" el socialisme a l'estat ara mateix s'estaria menjant els mocs.




Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!

5 comentaris:

Rita ha dit...

Una altra habitant de "país imaginari" et diu que tens tota la raó! :)

Anònim ha dit...

Doncs amb la Rita, ja en som dues! Tens tota la raó, Carquiyol.

A banda d'això, és una llàsima que encara no s'hagi inventat la transmissió d'olors per la xarxa. A aquesta foto d'avui, només li falta l'aroma suau i neta de l'herba fresca. :)

Anònim ha dit...

I els homes mes macos.

Anònim ha dit...

P.S.
La nota no s'ha de llegir, veritat? :-D

Carquinyol ha dit...

Rita: Gràcies, gràcies !!

Marga: Vaig llegir en algun lloc que ja feien proves amb això de les olors... però es veu que trobar l'equivalent del RGB pels aromes és força complicat.

AhSe: Més macos? Vaja, m'hauran d'explicar el secret. Respecte la nota, tu mateixa... :P

Publica un comentari a l'entrada