dilluns, 17 de març del 2008

Cròniques Falleres : Premis


(Encetem un micaco faller...)

Avui han fet públic la llista de les falles premiades. De les de secció especial (les més grans) hem visitat la que ha quedat 2a i la 3a. La campiona la vam visitar ahir però com no estava acabada de muntar anirem demà a visitar-la de nou, d'igual forma que farem amb altres falles que no hem vist acabades. També hem visitat la falla infantil campiona de secció especial, i cal a dir que és una autèntica obra mestre, tota plena de detallets simpàtics. Avui no havia molt ambient ni molta gent pel carrer, almenys per a on hem estat nosaltres, cosa que s'agraeix ja que així es poden visitar (i fotografiar) les falles molt millor. Demà segurament la cosa serà diferent, ja veurem.


Us deixo un detall de la falla que ha quedat 2a, la de Convent de Jerusalem


Falla Convent de Jerusalem

Clickables

Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare de deu... quines falles!!!

Laia ha dit...

Oh! Els meus pares hi volen anar dimecres, però em sembla a mi que han fet salat... O no, i em passaré un munt d'hores al cotxe...

Carquinyol ha dit...

AhSe: Són maques, oi ?

Laia: Per Sant Josep ????? Doncs ja es poden anar carregant de paciència, doncs la ciutat estarà plena de gent de gom a gom !!

nimue ha dit...

jo ja he tornat del meu cap de setmana faller! breu però intens! :) La veritat és que aquest any m'he quedat una mica despagada amb les Falles que sempre esperes una mica més espetaculars (sobretot la Jordana i la Mercè) La de Convent Jerusalem em va agradar molt. Je, je... vaig fer la mateixa foto que tu! :)

Carquinyol ha dit...

Nimue: això d'intens m'ho crec !! I si, la veritat és que les Falles grans cada any semblen una mica més soses, suposo que aquesta supremacia que porta Nou Campanar no és gaire sana.

Publica un comentari a l'entrada