dimarts, 4 de març del 2008

Anyellades


(Encetem un micaco ramat...)

Estic segur que si poguéssim utilitzar un friki-aparell per a poder veure les imatges que té la gent dins del camp, el que veuríem dintre del cap d'un polític quan li parlen del poble seria quelcom similar a això...



ramat


... i encara estic més segur que quan més s'apropen eleccions més present tenen aquesta imatge. Agafem per exemple els socialistes del Principat, aquesta gent que està mirant d'exprimir tot el que poden aquella sucosa i dolça taronja que ells anomenen AVE ( que, per cert, penso jo que no és tan dolça com ens volen fer veure ). Doncs bé, com que en aquest tema hi ha certa polèmica en allò del túnel que ha de travessar l'Eixample han fet allò que es sol fer en aquests casos. I que és?, portar experts mundials en aquest tema que amb les dades a la mà t'ho expliquen d'una forma clara i sense deixar cap mena de dubte ? Doncs no, és més aviat quelcom així ...



El Periódico


... reunir als alcaldes ( socialistes, és clar ) de les poblacions dels voltants per a que ens intentin convèncer què aquest túnel és una infraestructura del tot necessària i avantatjosa per a tots nosaltres i que seriem autèntics rucs si no la volguéssim. En aquests termes es va pronunciar la ara candidata a senadora Maite Arqué, alcaldessa de Badalona...



El Periódico


... i arribats a aquest punt jo voldria que la sra. Arqué em pogués contestar a això :


Per a mi, ciutadà de Badalona, sabent que una de les estacions del TGV estarà a la Sagrera, com m'afecta la forma en que el TGV arribi a aquesta estació? Notaré diferència si el tren passa per sota de l'Eixample o pel Litoral ?


Perquè , la veritat, no trobo en que m'afecta, bé si... en que el partit de l'alcaldessa ho aprofita per a ficar-me la por dins del cos i, de pas, tractar-me de babau. Sincerament, és insultant tanta manipulació.



Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!


10 comentaris:

Raquel ha dit...

beeeeeeeeeeeeeeeeeeee aquest de hui t´ha quedat molt beeeeeeeeeeeeeeee!!! :-P

Dan ha dit...

Va, deixa'm ser torracollons, que de tant en tant m'agrada dur la contraria. Però si en aquest país no hi ha cap enginyer capaç de fer un túnel sense que s'ensorri res a dalt, és que tenim un problema molt greu!
Algú hi haurà mínimament competent per fer un túnel, no? Si es fan arreu del món, aquí que passa? Som inútils i incompetents o som uns cagats?
Vale, es per provocar una mica. Però jo si fos del col·legi d'enginyers em sentiria molt insultat amb tot el que es publica.
I, finalment... perquè sempre ho pregunten als alcaldes, les botigueres del mercat o els periodistes afins? Ningú demana opinió als que saben com es fa un túnel? (Jo ho vaig fer i la resposta venia a ser... "si posen calers i no posen presses, no hi ha cap problema en el túnel pel carrer Mallorca") Però demanar això als polítics potser es demanar massa.

Anònim ha dit...

Feia dies que no passava per aquí i no havia vist el nou blog. Molt bonic!
Jo fa un temps creia que fer un túnel per sota l'Eixample no havia de ser un problema (tot i que el túnel passa dos carrers per sota casa meva i pel meu barri de tota la vida). Si a tot arreu es fan túnels, per què aquí no?
Però veient tot el que passa cada cop tinc més clar que passi per on vulgui, excepte pel centre de BCN.I sí, Dan, devem ser incompetents i inútils, però aquí no sabem fer túnels!!
Jo ja pateixo perquè diuen que aquí a Menorca també en faran un, i jo penso que si han de venir els mateixos que fan el túnel a BCN ens quedem sense illa.

Carquinyol ha dit...

Raquel: molteeeeeees gràcieeeeees !! ;)

Dan: Aquest és el problema, calers i presses... crec jo que és demanar massa. Jo estic segur que hi ha tècnics més que qualificats, però amb les condicions de subsubsubcontractes, peles, presses i rendiments polítics, la veritat, jo no estaria gens tranquil.

Valqui: A mi em va fer gràcia quan allò de Bellvitge va sortir el Conseller Nadal dient que a partir d'ara i per tranquilitzar la gent els tècnics de la Generalitat del Principat també controlarien les obres. En aquell moment vaig pensar jo "quins tècnics? els que feien les obres al Carmel? Quina tranquilitat, tu !!"

Anna ha dit...

ultimament tens tots els micacos molt revolucionats!

però és refrescant veure l'humor amb què tractes la política en aquests dies que vivim submergits en campanya. Ets un mica com el Polònia, però en dosis diàries :P

Tals ha dit...

Shhtt no diguis res, ara que l'Arqué marxa hem d'intentar mirar cap a una altra banda, a mi em fa por que encara giri el cap a temps i vulgui tornar jeje encara ens voldrà fer passar el TGV per sota de casa i carregar-se el que queda de Dalt de la Vila :P

Rita ha dit...

I jo em pregunto... quin és l'interès que els porta a fer-ho per on sembla que és el menys recomanable? Tenint en compte com estan les coses, i que tot el que convingui és pot retardar, perquè no el fan pel litoral i se n'asseguren?

Pel que fa a la manipulació de la premsa, és tan evident que només queda riure, per no haver de plorar.

Bon post, carquinyol! :)

Carquinyol ha dit...

Anna: si que estan revolucionats els micaco, si... com deia Cruyff, la culpa és de "l'entorno". Una mica Polònia!! què més voldria jo !! ;)

Tals: ja, però et sona allò de "más vale malo conocido..." i el TGV no, però tenen en ment passar rodalies per sota de Badalona i treure'l de la costa.

Rita: A mi només em venen al cap explicacions de que fer-ho pel litoral fa que "certa gent" perdi diners...

Marga ha dit...

Es veritat això de què estos dies es perdia un munt de litres d'aigua a Badalona per una fuita? Això és deixar-la perdre, no? Espere que ja li hauran posat remei a l'assumpte, perquè si no, un bé tan estimat...

Carquinyol ha dit...

Si que és veritat si, i no aquests dies, sinó des de fa un munt d'anys.. i mira que ho venen denunciant Tot i que s'està mirant de reciclar aquesta no és més que una solució menor, encara que, sembla ser, ara si que ja està més aprop la solució definitiva.

Publica un comentari a l'entrada