dimarts, 27 d’octubre del 2015

I així começa...

(Encetem un micaco inicial…)

En la sèrie Babylon 5, al darrer episodi de la primera temporada, gairebé al final de l'episodi quan just te n’adones del grapat de coses decissives que acaben de passar i que saps que afectaran al desenvolupament de la història, apareix breument un dels personatges més enigmàtics de la sèrie, l'ambaixador vorlon Kosh i simplement diu '… i així comença'.

Ahir vam tenir un 'així comença' al Parlament. I va ser un 'així comença' realment 'koshnià' ja que el que vam poder veure va ser només el principi de tot, d’un dels canvis més gran que s’han pogut viure des de fa molts i molts anys a la nostra terra.

Vam poder veure com la Presidenta del Parlament, una de les màximes personalitats de Catalunya, reivindicava la República Catalana de forma clara i contundent, vam poder veure que la majoria independentista pot ser encara més àmplia segons el què i el com, vam poder veure com aquells que s'han passejat les últimes setmanes per totes les televisions espanyoles venent la idea de que els independentistes havíem perdut el 27S estan en clara minoria i vam poder veure (un altre cop) com els que sovint defensen el respecte a la majoria democràticament elegida actuen d'un forma radicalment diferent quan aquesta majoria no és la seva.

I tot això només el primer dia i encara sense govern definit !

 
 
 
Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo és que sóc més de Galactica, saps. Però sí, tot ha començat com havia de començar, i amb l'Arrimadas fent morros. Què més es pot demanar?

Anònim ha dit...

Quin tio més Freak! mira que parlar de Babylon 5! Crec que es una sèrie que es va avançar al seu temps, per això no va tenir massa èxit, personalment no em va desagradar, però tampoc la vaig trobar massa.... també es cert que era jove en aquella època i les sèries me les mirava d'una altra manera.... ehmmm en el post parles de política, no? Si això un altre dia.

Oliva ha dit...

JO SOC MES DE COM"ACABAN"....I SI MENTRES TAN,RETORNEM AL "36" I VINGA DISCUTIR QUE FEM PRIMER LA REVOLUCIO O LA GUERRA¡¡¡AN CAGO DE POR.

Publica un comentari a l'entrada