dilluns, 30 de juny del 2014

Fi de Curs blogaire 2013-2014

(Encetem un micaco de parada…)
Platja

Arribem a aquelles dates en que el blog fa la parada estiuenca. Ja m’agradaria a mi fer-la també a aquestes alçades,… a veure si La Grossa ajuda a que sigui possible fer-la l’any vinent !

Déu n’hi do aquest curs blogaire! Vam començar amb un dels fets que el va marcar, la Via Catalana, i mesos més tard vam tenir el segon fet que la va marca: la data i la pregunta del Referèndum del 9N ! Això ha marcat l’agenda política del país (i de l’estat i tot) i també, com no, molts apunts del blog.

Però és que hi ha més ! Quan va arrencar aquest curs blogaire el PSOE/PSC tenia encara certa presència i sentit… ara estan en caiguda en picat i totalment desorientats, Espanya tenia un rei diferent, encara no sabíem qui era en Red John i els Ciutadanos no havien sortit a fer les Espanyes. Unes coses han canviat, però d’altres continuen com sempre: el PP segueix atacant la llengua i l’escola en català tant al Principat com al País Valencià i a Ses Illes i l’argument més utilitzat contra la independència segueix sent el de la por.

Recordem també frases famoses d’aquest curs com ara el ‘relaxing cup of cafe con leche’ que va ajudar a deixar a Madrid sense JJOO o la vena trekki d’en Margallo i el seu "Una declaració unilateral d'independència condemnaria Catalunya a vagar per l'espai sense reconeixement pels segles dels segles”

I el més fascinant és que el curs vinent també és presenta també força interessant amb la V de Volem Votar del 11S i, com no, el Referèndum del 9N. Jo, per la meva part, intentaré treure una mica de temps d’allà on sigui per continuar dient la meva.

Molt bon estiu a tothom !

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bon estiu! i fins la tornada!

Sergi ha dit...

Pot t'ho pensaves quan vas tornar al setembre que tindríem un curs tan mogut. I la cosa no ha acabat encara, el que queda! Així que et necessitem aquí altre cop per donar la teva visió quan tot torni a començar. Bones vacances blogaires!

Jordi ha dit...

Bon estiu

Publica un comentari a l'entrada