dijous, 10 de gener del 2013

Qui dia passa, set anys empeny

 

6è aniversari

 

Els dies passen un rere l'altre i sovint estem massa atabalats per a ser conscients del present, tot i que hom diu que realment el present no existeix ja que quan un se n'adona del que passa ja és passat... bé, deixant de banda les discussions filosòfiques el cert és que els dies han anat passant i aquesta petita pàgina ja fa set anys que es manté a la blogosfera.

Després de set anys que puc dir que no hagi dit ja? Doncs ara mateix no ho sé, de fet darrerament haig de remirar el blog abans d'escriure segons què no sigui cas… que ja l'hagi escrit ! En tot cas, confesso que darrerament vaig una mica atabalat i amb certa fatiga així que miraré de continuar amb la meva activitat blogaire però a un altre ritme i sense marcar-me una freqüència fixa de publicacions.

A tots aquells que encara em llegiu de tant en tant només us puc donar mil gràcies per aguantar-me, sou uns sants i de ben segur que si existeix un cel en teniu una bona plaça guanyada ! Per cert, com és aquest escrit el primer apunt de l'any 2013 que fa res hem començat, permeteu-me que us desitgi un molt bon any 2013, espero que aquest any us vingui ple de joia i d'alegries.

Moltes gràcies per continuar passant per aquí, de debò.

 

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

8 comentaris:

Sergi ha dit...

És clar, ara ve l'onada d'aniversaris! I si l'any passat era l'any dels 6 anys, ara uns quants blogs en faran 7, no falla. És una burrada de temps, la veritat. Moltes felicitats per continuar per aquí, al ritme que sigui, però té molt mèrit. La vida ens exigeix molt, mantenir el blog viu no és cap ximpleria. Ànims i endavant!

Daniel ha dit...

per molts anys mestre. M'ha fet gràcia això de remirar que no ho hagis escrit abans. A mi també em passa amb una creixent freqüència!
Ànms i a seguir, al ritme que sigui.

Anònim ha dit...

que fort, m'has avançat el seté aniversari només per uns pocs dies! ja veuràs l'any vinent! Em posaré les piles i faré el vuitè abans que tu xD

vullunfestuc ha dit...

Felicitats company! Jo ja ni recordo els anys que bloguejo.., i em passa el mateix que tu! Haig de remirar i remirar per no repetir-me!

Esperem que d'aquí 7 anys més encara ens anem llegint per aquí!

apak

El porquet ha dit...

Vinga va, jo em demano una plaça al cel amb vistes a la terra! ;p

Enhorabona per aquests 7 anys, déu n'hi do, deus ser dels més veterans que corren per aquí!

Seguirem passant per aquí quan publiquis, sempre que tu vulguis, sense calendaris prefixats, sense presses. Que jo aquí hi aprenc un munt!

Per molts anys i per molts posts!

Jordi ha dit...

Per molts anys i que continuï!!

Marga ha dit...

Feia dies que no passava i ves per on he tornat el dia de l'aniversari.

Felicitats i per molts anys més, Carquinyol, i ja posats, bon any 2013! :-)

Carquinyol ha dit...

xexu: moltes gràcies pels ànims !!

daniel: no és falta de memòria, és que publiquem massa... ;)

pons007: xDDDD segur que ho aconsegueixes !!

vullunfestuc: jo diria que tu portes uns quants anys més que jo. I és normal el que et passa amb tota les històries de Vilafestuc.

el porquet: tu voldries una plaça al ben mig de les muntanyes !! :D

jordi: moltes gràcies !

marga: moltes gràcies i igualment !

Publica un comentari a l'entrada