divendres, 18 de gener del 2013

Frikades i distraccions

(Encetem un micaco friki...)

Hi ha titulars que quan els llegeixes els has de llegir dos cops perquè no t'acabes de creure el que estàs llegint ...

Notícia Ara

Als Estats Units d'Amèrica sembla ser que es poden fer peticions oficials mitjançant la pàgina web de la White House (Casa Blanca) de tal forma que si aquestes arriben a un mínim indicat de signatures han de rebre una contestació oficial.

Doncs bé, una d'aquestes peticions oficials demanava que es construís una Estrella de la Mort perquè això dinamitzaria el mercat de treball i milloraria la defensa nacional. Com aquesta petició va arribar al número mínim de signatures, va rebre la resposta pertinent, que ha declinat la proposta bàsicament per tres raons :

· 1. L'administració Obama no és partidària de fer esclatar planetes.

· 2. El cost econòmic és massa gran

· 3. Construir una enorme estació espacial amb un cost monstruós que té una errada descomunal de disseny que fa que una nau monopilot la pugui fer esclatar generalment no és una bona estratègia defensiva.

Com podem comprovar, els frikis no només estaven darrera de la proposta,... sinó també de la resposta !

Però la cosa podria haver estat pitjor, molt pitjor…

… imagineu per un moment que l'encarregada de contestar la qüestió és la protagonista de la següent notícia ...

Notícia Ara

… una bona senyora tan distreta tan distreta que es va creuar mitja Europa Occidental sense gairebé adonar-se. Molt en temo que si aquest fos el cas en comptes de respondre la qüestió,... hagués ordenat construir-la !

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

M'encanta el tercer motiu per no construir l'Estrella de la Mort! Això demostra que saben de què parlen, i que la resposta és assenyada i meditada. Els arguments són de pes, això hauria de convèncer els demandants!

Jordi ha dit...

És genial. La proposta i la resposta. Igual que el món no és seriós des del punt de vista formal (política, responsabilitat, negocis, etc), m'agrada que no ho sigui en altres aspectes. M'estic pensant demanar la fabricació d'un creuer imperial, la Galàctica o L'Enterprise. I les àligues de "Espacio 1999"?? O totes!!! Com m'agradaria!!! Dec ser un friki també :)

Carquinyol ha dit...

xexu: realment és una resposta raonada. Ara bé, sembla que dies després l'Imperi va contestar !

Jordi: Segons va explicar en Dan al seu blog l'altre dia, la demanda de l'Enterprise també s'ha fet. I penso que seria molt profitosa !!

Publica un comentari a l'entrada