dilluns, 11 de juny del 2012

Rescue me

(Encetem un micaco no rescatat...)

Suposo que no caldrà, però recordem un moment la notícia del cap de setmana …

Notícia Ara

… recordem que s'havia dit poc abans …

Notícia Ara

… i recordem també la raó per la qual no s'havia d'investigar el forat creat per allò anomenat Bankia, ja sabeu, allò de la imatge de seriositat i tot el demés …

Notícia Europa Press

… i comparem-l'ho amb la mostra de seriositat i rigor que es va oferir el mateix dia que s'anunciava el "no rescat"

Notícia Ara

La prima de risc pels núvols, La seriositat pel subsòl, la vergonya mai coneguda, la pandereta per l'estratosfera, la corrupció tranquil·lament sentada a la poltrona del palau més palauós i la barra, de diamantí. Això és Spain i aquesta és la 'seriositat' que demostra, tanta que ni el president espanyol va donar la cara en un primer moment. I per si no hagués prou el diumenge, el dia que finalment diu alguna cosa, fa un discurs en el que sembla que és l'Estat Espanyol qui ha fet un favor a Europa acceptant el prestam.

I tot i així ens conten una nova pel·lícula: Dels mateixos autor de "no és una marea negra, són com fils de plastilina" i "els culpables no estan per deserts llunyans" ens arriba ara "no és un rescat, és un prestam en condicions immillorables i no afectarà als ciutadans."

I pensar que encara hi ha qui ens vol fer creure que ens convé anar lligats a aquest llast !!

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Avui coincidim en temes, encara que no era difícil. Vergonya és el mínim que podem sentir per aquest govern i aquest president. És tan lamentable com a gestor que no puc entendre que estigui on està, ni per part dels mateixos companys de partit que té. Aquest home no ens representa, és més, no ho accepto de cap manera. Ja tenim prou ineptes nosaltres com per carregar amb aquesta toia.

Jordi ha dit...

PPSOE tots iguals: "no hi ha crisi" "brotes verdes", "hilitos de plastilina" "rescat? on?"

Anònim ha dit...

Com sempre els que hi sortim perdent som la gent normal.

Carquinyol ha dit...

xexu: I cada dia que passa més lamentable és...

Jordi: Tots iguals

Anònim: Exactament

Publica un comentari a l'entrada