diumenge, 1 de gener del 2012

Feliç 2012 !


Felicitació Any Nou 2012

Voldria desitjar-vos un molt bon i feliç any 2012. Com aquest apunt és automàtic i està programat, aprofito per a desitjar-vos també unes molt bones falles, diada de Sant Jordi i revetlla de Sant Joan no fos cas que no acabés de funcionar prou bé i es publiqués ves a saber quan !

En aquestes dates la felicitació de l'any nou és costum acompanyar-la amb un desig de que el nou any us porti tota mena de coses positives. Jo no ho faré. De fet, us desitjo de tot cor que l'any vinent s'emporti coses: que s'emporti aquesta crisi que tan mal fa a tantes famílies; que s'emporti totes les retallades que minimitzen el nostre estat del benestar; que s'emporti dret a l'infern a tots els polítics mentiders, lladres i corruptes; que s'emporti dins d'un forat negre tota la maldat del planeta… i, sinó és massa demanar, que s'emporti Espanya lluny de la nostra terra.

Feliç 2012! Petons i abraçades per a tots !


Me'n vaig al badiu ...
Visca la terra lliure !!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Et sembla poc el que demanes? Però per si fos fàcil, el darrer punt el veig més difícil encara que tots els altres. Sigui com vulgui, que el 2012 et porti bones coses. I si s'emporta alguna de les dolentes, doncs benvingut sigui.

AhSe ha dit...

Bon any nou! A mi que em porti unes dents noves sense menjar-me tots els estalvis.

Jordi ha dit...

Bon Any Nou. Totalment d'acord amb els teus desitjos.

El porquet ha dit...

No demanes pas massa. Demanes exactament el que necessitem i el que és just!

Bon any nou!

Marga ha dit...

Bon any nou a tothom!
Voldria per aquest 2012 el mateix que tu però, si no pot ser, almenys que no sigui més dolent que el que hem acabat.

Salut! //*//

Publica un comentari a l'entrada