dilluns, 17 d’octubre del 2011

Un port de llarg abast


(Encetem un micaco planetari…)

Estava no fa gaire passejant amb la família pels parcs de Montjuïc gaudint de les altes temperatures d'un octubre més estiuenc que no pas tardorenc quan observant el panorama des del Mirador de l'Alcalde vaig clavar la mirada en un objecte que potser no crida gaire l'atenció entre una part important de la població, però que l'iniciat sap valorar en la seva justa medida.

Stargate al Port

I allà, gairebé al final de l'escullera del port, vaig poder observar un Stargate !! Tant anys escoltant des de la Meseta Central que per allà tenien un 'aeropuerto intercontinental' i ves per on a la Ciutat Comtal tenim un Port Planetari ! (com a mínim!)

Allò era excepcional, però clar, també comportava un risc: què passaria si els goa'ulds ens vulguessin envair? com actuarien? No vaig poder evitar pensar el que farien els nostres partits polítics davant d'una situació així :

- El PSoeC denunciaria la criminalització dels nouvinguts pel fet de ser estrangers, tenir una cultura diferent i portar una mena de cuc-serp al seu interior que els controla. Paral·lelament miraria de negociar amb ells l'afegir una caseta goa'uld a la Feria de Abril.

- Els de CiU anunciarien que no tindrien prou diners per a fer front a l’atac, retallarien encara més i demanarien a l’Estat el concert econòmic. Duran per la seva part demana la cartera de ministre de defensa.

- El PP assenyalaria com  a culpable de la situació a la Generalitat per no fer controls d’estrangers sense papers, demanaria l’ajuda a la cabra de la Legión (que preferiria anar-se’n a l’Afganistan) i finalment enviarien a l’Albiol, que es dedicaria a retirar bancs i a posar multes per incivisme.

- ERC denunciaria contundenment l’agressió i la passivitat estatal al Parlament Europeu, ompliria el twitter de missatges de condemna aconseguint fer tredin topic #catalunyaniespanyolanigoauld i demanaria als goa'ulds que, posats a conquerir, almenys conquereixin en català.

- SI exigiria als goaulds que conquereixin Catalunya de forma separada a Espanya.

- Siutadanos denunciaria que tot era una maniobra de la Generalitat per a no introduïr l’espanyol a l’escola.

- ICV es dedicaria a regalar als goaulds abonaments al Bicing i a fer tallers sobre cuina jaffa

- Democracia Catalana revelaria que darrera de tot l’assumpte està en Rossell.

I les CUP combatrien a l'invasor… però només a nivell municipal.



Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

8 comentaris:

AhSe ha dit...

Ja seria el cim de tot que n'hi hagi una caseta goa'uld a la feria d'abril... No vull saber què en quedaria al Forum després d'això!

kika ha dit...

he, he, molt bo!!!
seria tal qual dius.. tal qual és :-)

Sergi ha dit...

Tu saps que aquestes bromes només te les entenem els frikis, oi? Bé, jo no sóc massa fan de Stargate, però sé de què va. Tu creus que els nostres polítics són tan previsibles? A qui volem enganyar, la resposta és sí...

Jordi ha dit...

Excel·lent pel·lícula i sèrie. Però crec que en un punt t'equivoques. En Duran els demanaria la cartera ministerial als goa'ulds doncs serien els que tindrien més possibilitats de guanyar. Ja me'l veig anant amb la camisa oberta per que li en possin un...

Yáiza ha dit...

Més val prendre's de manera còmica el fet que els nostres (nostres?) polítics van a la seva, passi el que passi... tot s'ho fan anar bé per escombrar cap a casa!! Jo no entenc massa d'stargate, però la construcció en si mateix és curiosa. No has descobert què coi hi pinta la porta interestelar allà?

efe ha dit...

Per a la major part de la població, mentre li deixen veure el Madrid-Barça...

Carquinyol ha dit...

ahse: una preciosa explanada més plana encara...

kika: oi què si ?

xexu: és que la vena friki és la vena friki !!! ;)

jordi: segurament tens raó !! fins i tot jo crec que provaria a ser ministre amb uns i amb els altres alhora !!

Yáiza: Doncs sí, sembla ser que és el mecanisme d'entrada que van fer servir per arribar a aquest planeta unes curioses palmeres que de nit es transformen en aranyes gegants !! :P

Yáiza ha dit...

Això també li ho explicaràs a en Micaquet...?? Aiai, pobre criatura...! =P

Publica un comentari a l'entrada