dimecres, 19 d’octubre del 2011

Plaques i enganxines


(Encetem un micaco CATístic...)

El tema de portar el CAT a les plaques dels cotxes ha tornat a l'actualitat durant aquest estiu, tot i que no ha estat, lamentablement, per a solucionar-lo sinó com a cortina de fum sobiranista de cara a les properes eleccions espanyoles. I és que com l'Estat Espanyol ha avançat les dates electorals els diferents partits que s'hi presenten han de forçar les màquines. Un d'aquests partits, CiU, està especialment interessat en aconseguir bons resultats per a poder aconseguir bons pactes amb un PP que tot indica escombrarà als socialistes arreu, i per això mira d'estimular tot el possible els seus votants.

El problema està en que el Sr. Duran, el seu candidat, no desperta precissament cap tipus de trempera en el sector més sobiranista del seu electorat, així que per evitar qualsevol temptació en aquests votants els senyors convergentsunionistes han decidit treure a relluir de nou signes identitaris i han tornat a parlar del CAT a les matrícules. Però com tampoc els interessa enfadar als seus actuals amics ocults i futuribles socis estatals del PP ho han fet poquet, així que res de demanar el CAT a les plaques ni l'aparició de cap tipus de símbol autonòmic que això pot semblar massa radical i no sigui pas que s'enfadin per la Meseta. La seva acció s'ha limitat només a defendre i mirar de potenciar l'us de l'enganxina CAT.

Tot i així, des del PP igualment els hi van contestar...

Notícia Avui
Notícia Levante-EMV

..."enganxar a la matrícula qualsevol tipus d'inscripció està prohibit"... ja... segur que a l'individu d'aquí sota la Guàrdia Civil el multa contínuament...

Placa Estanquera


Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

5 comentaris:

tobuushi ha dit...

Calla, calla! Que n'hi ha que es pensen que duen la "E" d'Europa, pallusus.

vullunfestuc ha dit...

Jo sóc portador del CAT a la matrícula, tapant curosament la E i penso que precisament la gràcia del tema és la desobediència civil que implica. Quan la gent es queixa que és una vergonya que ens posin multes penso que s'equivoca perquè precisament ho poses sabent que la llei ho multa i tot i així ho fas. Si la majoria de la gent ho fes haurien de rendir-se a l'evidència i acceptar el CAT d'alguna manera.
I a qui li sembli innocent o naïf tot aquest raonament, només cal dir que a Girona vàrem fer-ho pel canvi de GE a GI i des de Madrid es demanà a la Guàrdia Civil que ens multés. La resposta del cap de la Guàrdia Civil fou que vingui el ministre a posar les multes ell mateix, ja que es veia incapacitat per multar tots els cotxes que veia.

Yáiza ha dit...

Jo estic la mar de contenta que el meu cotxe sigui dels darrers matriculats amb la B de Barcelona... iupi!
D'altra banda m'agrada molt el que proposa el vullunfestuc, però no sé si tindria bona acollida. La gent de la província de Barcelona no tendeix a ser tan maca (en aquest sentit, eh) com la de Girona. Què hi farem...

Jordi ha dit...

Al d'aquesta matrícula el feliciten!!

Carquinyol ha dit...

isaac: No m'ho puc creure !! Si tothom sap que és la 'E' d'Euskalherria !!

vullunfestuc: Segurament amb una resposta massiva com bé dius un altre gall cantaria...

Yáiza: Està bé, però has de saber que és la B de Badalona :P

Jordi: I el conviden a una copa... per a després multar-lo per anar begut !!!

Publica un comentari a l'entrada