dijous, 1 de setembre del 2011

Quadern de Vacances


(Encetem un micaco de retorn...)

Amb l'arribada d'un nou setembre torna de nou l'anomenada 'nornalitat' i diem adéu a aquells tranquils i apacibles dies de vacances. Han estat aquestes unes vacances diferents, ja que han estat les primeres que hem passat amb en Micaquet i tot allò que tenir un nen de 7 mesos implica. De nou han estat unes vacances familiars, ja que al tenir la família un xic dispersa s'han d'aprofitar aquests dies per a fer visites.

Aquestes vacances han tingut, però, una altra novetat: l'iPad. Aquest aparell m'ha permés estar més connectat que altres anys i estar al cas del que va passant pel món. Com a conseqüència he anat acumulant un grapat de cosetes que aniré publicant aquests primers dies de setembre mentre aprofito per anar agafant de nou el ritme habitual.

I per començar us deixo aquesta posta de sol, d'un sol rogenc que, a l'igual que els dies de vacances, anava desapareixent poc a poc per l'horitzó...

Posta de sol estiuenca

Me'n vaig al badiu ...

Visca la terra !!

7 comentaris:

Dan ha dit...

He he. Just a l'inrevés que jo, que he aconseguit estar desconnectat del tot. Ni cobertura al mòbil, ni Internet ni res de res. Autèntic aroma del segle XX!
Ben tornat!

El porquet ha dit...

Un estiu tecnològic eh? La veritat és que costa una mica desenganxar-se de tots aquests gadgets... jo que començo vacances ara ho intentaré... una mica!

Sergi ha dit...

Així que tens joguineta nova, eh? Però igualment no se t'ha vist el pèl! Encara que els que estem a l'aguait sabem que aquest post el vas fer fa ja uns dies, eh lladre?

kika ha dit...

bem tornat ala vida normal, carquinyol!

Laia ha dit...

Igual que en Xexu, el Reader me la va jugar!

Les primeres remullades a la platja del Micaquet? :)

bentornat!

Marga ha dit...

Bentornat Carquinyol!

espero que hagis descansat força perquè se'ns prepara una tardor calenta. Ja trobo a faltar les teves anàlisis. ;-)

Petons per en Micaquet.

Carquinyol ha dit...

Dan: Bé, pel que comentaves al teu bloc de picades de cuques sense identificar, aroma del segle XVIII i anteriors i tot !!! :P

El porquet: A veure si tens sort !!

XeXu: hehehehe sí, és que això de publicar des de l'iPad no ho tenia per la mà, però no em negaràs que per a fer-ho tot des de l'aparatet (edició d'image inclosa) no queda força bé!

kika: ai gràcies, però tan de bo la vida normal fos l'altre !

Laia: A la platja no que fins que no tingui un anyet com a mínim no el portaré, però a la pisicina si... i l'hi encanta !!

Marga: Tardor calenta? Companya, crec que ens esperen com a mínim quatre anys ardents !!! ;)

Publica un comentari a l'entrada