dimecres, 25 de maig del 2011

PPanorama badaloní


(Encetem un micaco in a pre-PPtown...)

Badalona, tercer dia triunfal... ara que ja han passat uns dies de les eleccions he pogut consultar els resultats de Badalona per barris, i realment no hi ha gaires diferències respecte allò que parlàvem abans de les eleccions, tret d'alguna que una altra petita sorpresa,...

Font: Aj. Badalona

... els barris d'immigrants (vells i nous) voten al PP i el centre CiU envoltat de PSOEc. Curiositats? bé, una... segons comenten el sr. Albiol viu al barri de Casagemes,... doncs bé, en aquest barri ha guanyat CiU, i per darrere d'ells el PSOEc. El PP ha estat tercera força. Sembla ser que els seus veïns no tenen al sr. Albiol massa estima com alcaldable...

Un altre tema... pactes: No ha passat pas gaire temps i els srs. de CiU (si, aquests senyors de l'estel·lada a l'armari que la treuen només quan interessa) ja deixen entreveure que no s'oposaran a que el PP es faci amb l'Ajuntament. De nou, res sorprenent, els CiUencs ja estan preparant els pactes a altres municipis més golosos i, sobretot, l'entente estatal per a deprés del 2012. Botifler s'hauria de poder escriure amb C.

Altres coses... el possible nou batlle de la ciutat. Penso que no està de més fer un breu record dels seus millors moments com ara la celebre agressió a un manifestant (que segurament ara els mitjans no recordaran)...

... o la denúncia d'amenaces verbals ...

Font: Alerta Solidària

Això sí, s'ha de reconeixer que és un bon representant d'una part gens menyspreable de la població de Badalona, d'aquella gent que el primer que fa al sortir al carrer és escopir al terra i que té com a grans frases "hago lo que me sale de los coj***s". Però clar... tota la culpa, com ja sabem, és dels 'inmigrantes ilegales incívicos' i els badalonins ens mereixem tenir com a alcalde al 'yoyas' del PP. Crec que m'esperen quatre anys en els que no m'avorriré pas gaire...Nota Informativa: Rahola, maca, espero que no et faci ilussió tornar al balcó de l'ajuntament dintre de poc, perquè alguna cosa em diu que en els propers quatre anys ho tindràs magre !!

Nota Informativa 2 : Per si no teniem ja prous paral·lelismes entre Badalona i València... ara també tenim al sr. Albiol ficat en temes judicials !!

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

CiUencs ja estan preparant els pactes a altres municipis més golosos i, sobretot, l'entente estatal per a deprés del 2012

me permès la llibertat de fer-te una correcció de la teva anàlisi
espero que no et sabrà greu però
no me n´he pogut estar.


Ciuencs ja preparen els pactes
a altres municipis més llaminers i,
sobretot, l´entesa estatal per a
després del 2012

Carquinyol ha dit...

Moltes gràcies per les correccions, prenc bon nota !

Yáiza ha dit...

Avui ens hem llevat amb notícies bones: sembla que hi ha alguns col·lectius disposats a plantar cara i fer una mica la guitza al vostre Sr. Albiol... encara se'n recorden d'aquella meravellosa campanya en què es relacionava la brutícia i la delinqüència amb la immigració! Tot plegat, he pensat en el teu bloc i aquestes darreres entrades!
Però siguem sincers: això passa a tot arreu, i no es denuncia prou. Al meu poble PxC repartia paperets a la sortida de l'estació amb el lema "Immigrant, paga el teu bitllet". Què hi farem. Em consola que no han tret ni un sol regidor, gràcies a déu!

Yáiza ha dit...

El que deia jo: http://www.ara.cat/politica/Garcia_Albiol-querella_0_486552048.html

El porquet ha dit...

Osti, molt bo el mapa amb els repartiment electoral. Amb una sola imatge hi ha un resum sociològic de Badalona espectacular.

Sincerament, i em sap greu, jo em decantaria per a que el senyor Albiol sigui alcalde (no ha estat el més votat? doncs vinga!). Vull veure com se'n surt per aplicar les seves grans mesures anti-immigració. Des del minut 1 quedarà en evidència. Tanta estupidesa no es pot gestionar.

I clar, un municipi té molts altres problemes... a veure com se'n surt el valent! Per la boqueta mor el peix.

Marga ha dit...

Sobre la nota informativa de la Rahola,

http://comunicacio.e-noticies.cat/cuni-i-rahola-defensen-albiol-53490.html

Cosas veredes, amigo Sancho...

Carquinyol ha dit...

Yáiza: Al teu poble per sort hi viu gent intel·ligent ! Si jo et contés qui no paga els bitllets a Badalona... coi, et dono una pista... alguns de la seva ètnia són interventors del PP...

El Porquet: El que dius té molt sentit, però... jo preferiria que la prova la fessin al teu poble !! xDD

Marga: Seguint el seu argument haurien de deixa tranquil a Paco Camps perquè la gent l'hi ha votat.... a la Pilar hi ha dies que se li va l'olla!! (o té ganes de tornar a sortir al balcó de l'Ajuntament)

Jo sóc més seguidor de les tesis d'en Vicent Partal :)

Publica un comentari a l'entrada