dilluns, 30 de maig del 2011

Fer dissabte en divendres


(Encetem un micaco net...)

Molt s'ha escrit, parlat i mostrat en vídeo de tot allò que va passar divendres passat a l'acampada dels 'indignats' de la Plaça de Catalunya de Barcelona. Jo només voldria fer notar tres cosetes :

El que va passar poques hores abans ...

Font: Ara

... el que va passar duran ...

Font: Google

... ups perdoneu que m'ha sortit una cosa estranya, volia dir durant ...

Font: El País

... i el que va passar després ...

Font: Ara

... que vist el ball de bastons que van organitzar els responsables de la 'neteja' suposo que els devien enviar a netejar les catifes a l'antic mètode sense escuma i aquestes coses modernes... Penso jo que hauria de ser obligatori que tots els aspirants a polítics passessin una prova per assegurar-nos que tenen vergonya !!

Nota netejadora : Després de veure els nous aires nets i sèptics que bufen a la Conselleria d'Interior i recordant allò que passava fa poc més d'un any a un barri de Badalona ...

Font: El Períodico

... no puc pensar cap lloc més indicat per a que facin una nova operació de neteja a l'estil Plaça Catalunya... perquè la faran, oi ?

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Si aquests són els nous serveis de neteja de l'ajuntament o de la generalitat, no vull saber com són els anti-avalots...

AhSe ha dit...

Doncs no, no ho crec. Els polítics fins i tot en podrien treure pasta de les bosses de haxix no escombrades, així que... Ah, espera, que d'això se'n diu Mafia, oi? Doncs la Mafia en podria treure pasta de les bosses de haxix no escombrades, així que... els polítics no les escombraran, tranqui!

Publica un comentari a l'entrada