dimecres, 26 de novembre del 2008

Cremant etapes


(Encetem un micaco personal...)Etapes

La vida la podem contemplar com un conjunt d'etapes sobreposades, etapes que es tanquen i obren segons ens succeeixin determinats esdeveniments. Parlant del meu cas en concret no fa gaire, com ja vaig comentar, que vaig tancar la meva etapa d'estudiant universitari. Com aquesta etapa es va fer molt pesada i angoixant dintre meu tenia una cosa que em deia que no havia prou amb tancar-la, havia de fer alguna cosa més. I aquest cap de setmana ho vaig fer.

Així, vaig agafar aquella llibreta inseparable que m'ha perseguit allà on anava aquests darrers anys de la meva vida i on apuntava tot allò relacionat amb el projecte...

Llibreta

... i vaig decidir fer amb ella una falla com a simbologia de que tot aquell patiment finalment s'havia convertit en fum...

Flames

... i com d'aquest patiment va sorgir quelcom interessant, aquesta part interessant la va representar ....

Paella

... la qual va ser degustada després d'un excel·lent aperitiu de clotxines...

Clòtxines

... per afavorir la digestió de tot aquest tiberi vam anar a fer un tomb pels camps de tarongers on es veien les primeres taronges de la temporada...

Taronges

... on també vam poder gaudir d'una magnifica posta de sol tardorenca, d'aquelles amb aires misteriosos i fantàstics, puix el sol semblava talment una fada volant entre arbres fantasmagòrics...

Posta de Sol

... i, per acabar la jornada, vam gaudir d'una bona xerrada i d'un te adviento a la llum i l'escalfor d'un bon foc...

Foc

... i és que, la veritat, jo signaria ara mateix poder tancar/cremar totes les etapes així !!

Nota Informativa: Com ja vaig comentar fa dies l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs va convocar una consulta popular vinculant per a decidir si enderrocaven o no les tres xemeneies de la FECSA característiques del municipi i del Barcelonès nord i mig Maresme. La consulta va acabar aquest cap de setmana i el resultat va ser que es mantinguessin, opció triada pel 82% de la gent que va participar. Des de El Periódico se'ns informava que el primer tinent d'alcalde de Barcelona, entre altres, va seguir molt interessat aquesta consulta, la primera d'aquest tipus que es feia al Principat, per mirar de fer una experiència similar. Curiosa aquesta sobtada passió socialista per les consultes populars quan no fa gaire no en volien saber-ne res. Més curiosa encara si pensem que aquesta de la que parlem va tenir una participació del 9,1%... acceptarien aquests senyors aquestes xifres en altres consultes populars que tractessin altres assumptes? Però bé, tornant al tema de Sant Adrià, com l'Ajuntament es va comprometre a no utilitzar el seu pressupost per a la conservació de les xemeneies , penso jo que ara se'ns hauria de consultar a la resta de principantins si volem que s'utilitzessin part dels nostres impostos per a mantenir aquell monstre, ja que sembla difícil que ho puguin fer amb fons privats, la veritat.

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

11 comentaris:

segonpal ha dit...

Hauries de penjar la recepta d'aquesta paella. Té pinta de ser l'autèntica paella.

Felicitats i que puguis anar cremant moltes etapes!

Rita ha dit...

Felicitats per aquest genial final d'etapa!

Les fotos, precioses!

I la paella... crida! ;-)

Sergi ha dit...

Estic d'acord amb que cal tancar etapes, que s'ha de saber posar el punt i final, però jo no seria capaç de cremar les meves llibretes, i mira que tenen gargots i faig mala lletra, eh? Però és del tipus de coses que sempre conservo.

Txarli ha dit...

Felicitats per la "cremà" d'etapa. Ara toca començar-ne una de nova....avant!

Anònim ha dit...

Has fet molt bé. Tant de bo totes ls etapes es poguessin cremar d'aquesta manera!
Felicitats, ja que no t'ho vaig dir al seu moment, pel final de carrera i per la nova etapa que se t'obre d'ara en endavant.

La paella fa pinta d'estar boníssima i les fotos, com sempre, magnífiques. ;-)

Anna ha dit...

jeje, com diu en XeXu, jo tampoc sóc capaç de cremar res... si encara conservo els apunts de BUP!

Felicitats per l'etapa cremada i per la paella, que fa molt bona pinta.

nimue ha dit...

que xuloooo!! m'encanta aquesta manera de celebrar el final de l'etapa! :)

Albert ha dit...

tot final té un inici, llavors la paella que és ?¿? un bon final o un bon inici?¿?¿?

Lo de les consultes populars, les trobo interessant, encara que s'hauria d'aprofondir molt més i millor amb el tema.

Salut i república

Carquinyol ha dit...

garrofaire: ja se la demanaré a ma sogra ;)

rita: cridar no sé si crida, però tenia un gustet... ummm... :D

xexu: jo també feia això, però al cap i a la fi no les tornava a mirar mai més, així que com tota la informació està guardada en net vaig decidir deixar anar llast.

txarli: la nova etapa fa temps que va començar, el que passa és que aquella altra no estava tancada.

marga: la paella *estava* boníssima !!

anna: jo és que vaig decidir fa temps que tot allò sense un clar valor sentimental que no mirava en anys no el voldria per res.

nimue: molt valenciana eh?

albert: el foc del bon final ajuda a cuidar la paella del bon inici hehehe!!

Llum ha dit...

La paella et deuria sentar molt bé :-D

Jo tampoc seria capaç de cremar la llibreta. Tot i que... no ho sé, després d'uns quants anys, suposo que de ganes no me'n faltarien!

Laia ha dit...

uau, hahaha, literalment t'he de dir que els tens ben posats :P Hi ha coses que sí que he cremat, però res comparat amb anotacions d'un projecte com el teu... però ara ja està fet i segur que la paella va quedar boníssima ^^ bon cap de setmana!!!

Publica un comentari a l'entrada