dijous, 2 de juliol del 2015

Fi de curs blogaire 2014-2015

 

Tornem a aquelles dates en que el blog fa una paradeta. L'excés de feina i la calor conviden a descarregar-se una mica d'obligacions, encara que siguin autoimposades i satisfactories com aquesta.

Mare meva quins mesos hem passat! Van fer la V per la independència i el 9N, i tot va sortir com esperàvem de forma profitosa. Les darreres municipals han continuat remarcant la força dels partits independentistes, encara que tenim molta autocrítica i moltes coses a millorar, però una cosa està quedant ben clara: la independència la podem perdre només nosaltres solets. CiU ja no existeix, el PSC també s'ha dividit, UDC va en el mateix camí, igual que ICV. El PP no, però molts dels seus s'han passat a uns Ciutadanos que també van de capa caiguda tot i que guanyen suports, però no com esperaven. I ara sembla ser que l'únic que ens pot fer ombra és Podemos, amb un discurs que no aguantaria 5 minuts davant de qualsevol representant de les CUP. Però és feina nostra demostrar-ho.

I si el que hem passat ha estat apassionat el millor està per vindre: aquest 27S podem obtenir, per primera vegada en molts segles, la nostra preuada llibertat. Treballem per ella, defensem les nostres idees i no ens deixen vèncer pels desànims que ens volen encomanar els nostres contraris. Però per fer-ho cal agafar forces, així que, companys, per aquells que les tingueu molts bones vacances i pels que no, ànims que no estareu avorrits. Ens llegim en setembre.

Vacances estiu 2015

 

Me'n vaig al badiu ...
Visca la terra lliure !!

3 comentaris:

Daniel ha dit...

Descansa, que a la muntanya russa en la que estem viatjant encara li queda trajectòria. I prepara't per retornar amb forces, que ja ens caldran! Bon estiu!!

Sergi ha dit...

Ens retrobem al setembre, però al setembre, eh! Que després et despistes i se't fa nadal. Bé que ens hauràs de parlar del 27s, no? Bones vacances!

Oliva ha dit...

EP¡¡¡A LES DARRERIES D'AGOST,MILLOR....
"PODEMOS"?...AQUEST PER NOSALTRES, ELS "INDEP",ES "JODEMOS".

Publica un comentari a l'entrada