dilluns, 24 de febrer del 2014

I si a Catalunya imitéssim el que fa el PP?

(Encetem un micaco imitador…)

Només pel fet de voler votar un referèndum sobre la independència del Principat de Catalunya als catalans fa mesos que se’ns diu de tot, des de manipuladors a nazis passant per corruptes, babaus i sectaris. Potser ha arribat el moment de plantejar-se si el bàndol contrari té raó i no hem de fer allò que fan ells.

Per començar podrien mirar el que fa el PP del País Valencià. El primer a fer són els canvis legislatius necessaris per poder tancar totes les emissores de ràdio i televisió en llengua espanyola utilitzant qualsevol excusa. Evidentment, a la televisió pública catalana només hi apareixerien la gent del govern de la Generalitat i es defendrien les seves tesis, tot el demés simplement no existiria.

En el món educatiu es substituiria la immersió lingüística per un sistema de línies en espanyol i català on immediatament es tancarien gairebé totes les línies en espanyol carregant-li la culpa a la crisi i reduint tot el possible les hores de docència en castellà.

I evidentment defensaríem que a Catalunya no s’ha parlat mai espanyol, sinó ‘foraster’, una llengua molt antiga que prové de l’antic carolingi i que, per suposat, no té cap tipus de connexió amb el castellà.

Ara toca anar a les Balears i imitar el que han fet allà. Podríem començar aplicant una decret de trilingüísme que reduiria encara més les hores d’ensenyament del castellà (perdó, del ‘foraster') a les aules i es reforçaria la idea de que el ‘foraster’ i l’espanyol són llengües diferents perquè els nostres pares no parlaven ‘foraster’ com parlen castellà a Valladolid, per exemple.

També ens hauríem de ficar en el terreny de símbols identitaris i prohibien penjar la bandera espanyola a qualsevol edifici oficial, car aquest símbol és aliè a la nostra ‘comunidad autónoma’.

Per acabar mirem cap a l’oest i ens fixem que ha fet el PP de l’Aragó. I seguint els seus passos el que diríem és que a Catalunya no es parla en cap cas espanyol sinó CACAO (Català Adulterat pels Capgrossos Aragonesos Occidentals), que, evidentment, és diferent al ‘foraster’ comentat abans. Per suposat, el CACAO no tindria cap tipus d’oficialitat ni d’ensenyament al col·legi (i el ‘foraster’ tampoc gaire….) ni cap tipus de presència als mitjans de comunicació

I així amics, Espanya ens miraria amb orgull car no hem fet una altra cosa que seguir les seves passes i deixaríem de ser nazis, oi?

 
 
 
Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Una mica embolicat, però no deixa de demostrar l'absurditat de totes les reformes que fa el PP per acabar arribant al port que volen, és a dir, a l'exterminació de tot el que soni o sembli una identitat diferent de l'espanyola, en aquest cas la catalana, que darrerament sona amb força. Acabarien abans si no anessin amb tantes martingales, no se n'amaguessin i tiressin pel dret, no? Si igualment se'ls veu el plumero...

Jordi ha dit...

Tornar-nos tant hipòcrites i amb la mala intenció d'ells? No, gràcies. Si això sortís a la premsa tindries els dies comptats per gosar dubtar de la seva superioritat i de la seva i única raó.

Carquinyol ha dit...

xexu: el més trist és que ells es creuen que dissimulen i així no se'ls nota...

Jordi: I el que riuríem ?

Publica un comentari a l'entrada