divendres, 10 de gener del 2014

8

Seguint la costum dels darrers anys, el primer apunt de l’any en aquest petit blog serveix per a tres coses: la primera, desitjar-vos a tot un feliç i profitós any 2014. La segona anunciar que avui és l’aniversari del blog, i que ja fa 8 anys que mira de fer-se un lloc, per petit que sigui, a la xarxa. I la tercera agraïr-vos de tot cor que encara us prengueu la molèstia de passar per aquí de tant en tant a llegir les meves bestieses.

6è aniversari

Jo, per la meva part, només us puc dir que seguiré escrivint segons les ganes i el temps que tingui, sempre més escàs aquest darrer que no pas les primeres, cosa que ha fet també que darrerament no m’hagi passejat massa pels blogs que segueixo de forma regular. I és que aquest dies de Nadal han estat una mica ‘saturats’ gràcies a una combinació no desitjada de bactèries i virus que espero no tornar a repetir mai més.

La foto que acompanya aquestes lletres correspon al dia d’Any Nou al segon parc més gran de la ciutat de València, el Parc de la Rambleta, en una de les poques sortides que vam poder fer. Trobo que la foto transmet certa escalfor i energia positiva que voldria compartir amb tots vosaltres.

Espero que durant aquest any puguem seguir compartint idees, vivències i imatges, ja sigui via els blogs o via Twitter, camí que vaig encetar l’any passat i que he potenciat sempre que he pogut. I és que per parlar de segons què, amb 100 i pocs caràcters hi ha de sobres...

Feliç 2014 i rebeu una forta abraçada.

 

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

Els

6 comentaris:

Anònim ha dit...

8 anys? un bloc (unes poques setmanes) més vell que el meu en actiu? no es fàcil de trobar això :P

Felicitats!

Sergi ha dit...

El primer post de l'any, i apostaria per quin serà el segon: que el teu alcalde no pensa donar el cens perquè puguis votar.

8 anys noi, això és tota una vida. Les obligacions no sempre ens deixen ser-hi, però el Badiu segueix ben viu. I que per molts anys ho estigui. Bon any, moltes felicitats, i a seguir endavant!

Jordi ha dit...

Felicitats i que continuï.

Daniel ha dit...

Una collita de blogs interessant fa 8 anys. Enhorabona i que per molts més anys et poguem seguir llegint, mestre!

Carquinyol ha dit...

Moltes gràcies a tots !

AhSe ha dit...

Feliç any nou! Un bon dia potser passes al wordpress :-D

Publica un comentari a l'entrada