dilluns, 25 de novembre del 2013

Red John

(Encetem un micaco televisiu…)

Cada dia passo dues hores al metro. Aquests temps el passo bàsicament llegint webs de notícies, blogs i twitter (quan hi ha cobertura) però sobretot mirant sèries de televisió, gairebé sempre subtitulades. Hi ha sèries que he vist tots els episodis d’aquesta manera i una d’elles és The Mentalist (El Mentalista).

Aquesta és una sèrie policíaca que ens parla de Patrick Jane, un ex-estafador que es feia passar per mentalista i espiritista gràcies al seu gran poder d’observació i deducció al que un assassí en serie conegut com a Red John va assassinar la dona i la filla per culpa d’uns comentaris que va fer sobre ell a un programa de televisió. Després de recuperar-se es va unir a la brigada criminal de Califòrnia (CBI) per mirar d’atrapar-lo, tot i que durant el procés participa en molts altres casos que no tenen cap relació amb Red John. La marca que deixa Red John als llocs on comet assassinats és aquesta....

Red John

Parlo avui d’aquesta sèrie perquè just ahir a la nit als Estats Units van emetre l’episodi en que finalment Patrick Jane descobreix i atrapa a Red John. Després de cinc temporades completes i 8 episodis de la sisena temporada aquesta trama acaba i això és una cosa de celebrar per part dels fans de la sèrie. Jo per la meva part espero haver-me llevat avui prou d’hora per haver fet una ullada a l’episodi i descobrir els seus principals misteris !

Cal a dir que és una cloenda de trama atípica, ja que passa quasi al començament de temporada i no al final de la mateixa (com és habitual). Sembla ser que això ho fan així per donar temps a crear una nova trama sòlida, però, repeteixo, això no és el que sol passar.

I com a curiositat sobre la sèrie, el nom de tots els episodis emesos fins ara han tingut alguna relació amb el color vermell. Just a partir d’aquest la cosa canvia, el següent fa referència al color blau i el que va després al color verd. Pel que sembla, els noms seguiran tenint algun motiu cromàtic. Espero que la trama sigui, com a mínim, tan entretinguda !

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

4 comentaris:

Daniel ha dit...

Tiger, tiger...

Sergi ha dit...

Doncs mira que aquesta jo la vaig començar a mirar i no em va atrapar, tot i que per la temàtica sembla interessant. Però em sembla que el prota ja no em generava massa bon rotllo i ho vaig deixar estar. Em sembla estrany un post sobre sèries en aquest blog, però ja veig que n'ets força aficionat!

AhSe ha dit...

Ben bé podria haver estat un micaco Pons aquest... :-D
Ja tens una pestanya de series afegida al bloc?

Carquinyol ha dit...

Daniel: Tu també !!! Ara m'explico certes coses…

Xexu: Ja et parlat altres vegades de sèries, no ho faig gaire sovint però de tant en tant si em ve de gust :)

AhSe: De moment no ;)

Publica un comentari a l'entrada