dilluns, 29 d’abril del 2013

Demòcrates vs Nazis

(Encetem un micaco comparadpr…)

D'un temps ençà els independentistes catalans (allò que en Espanya agrada anomenar 'nacionalistas catalanes' i que no és ni de bon tros el mateix) reben tota mena de qualificacions 'amistoses' com ara 'feixistes','nazis' i, fins i tot, per part de cert individu, 'pederastes'.

El motiu? Bàsicament dos: voler organitzar un referèndum d'autodeterminació (o sigui, aquesta cosa tan perillosa on tothom pot votar i dir la seva) i defensar la immersió lingüística (aquest mètode educatiu tan sectari que fa que els estudiant ixin de l'escola dominant com, a mínim, català i espanyol). Qualsevol persona que hagi vist 'El Pianista' o 'La llista d'Schindler' segur que troba múltiples similituds entre els procediments dels nazis i els dels 'nacionalistas catalanes'.

Dit això, anem a veure una mostra dels mètodes dels 'demòcrates espanyols' :

Notícies Levante-EMV

O sigui, per aclarir-nos:

· Els 'demòcrates' troben perfectament normal vetar a persones de certs mitjans de comunicació públics per les seves idees polítiques; bé, de fet anem una mica més enllà i no només les vetem sinó que ja les qualifiquem de 'catalanes' (cosa que em sembla perfecte perquè demostra que al País Valencià hi ha catalans i que, per tant, existeixen els Països Catalans…).

· Els 'demòcrates' troben normal que les forces policials persegueixin a una persona només per l'idioma que parla.

· Els 'nazis' són aquells que volen fer un referèndum per a que el poble pugui deixar ben clara (més encara) la seva voluntat.

· Els 'nazis' són els que volen garantir que els alumnes dominin de la mateixa forma dues llengües diferents.

Doncs que voleu que us digui, mirant tot l'anterior, crec que o bé hom té molts problemes amb les definicions de 'nazi' o 'demòcrata' o bé ens volen denigrar de forma descarada i molt potinera.  Jo voto per la segona, encara que la primera no la descarto per a segons qui.

Nota Periodística: Senyors del Levante-EMV… de veritat no hi havia cap categoria més adient que "Música" per catalogar la notícia de l'agressió al membre d'Obrint Pas pel fet de parlar valencià?

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

4 comentaris:

El porquet ha dit...

No havia llegit la gran notícia que Al Tall i Raimon siguin catalans... huas! Després diran que som nosaltres els que fem pancatalanisme imperialista i ens apropiem de coses seves... Si és que de tanta pena que fot ploraria. Estan assolint unes cotes de surrealisme que no em pensava que hi arribessin. Suposo que son els nervis de veure un poble en moviment.

Jordi ha dit...

Si home, va a música perquè tot això els hi sona a música als seus mini-cervells.

Daniel ha dit...

L'estil descrit a 1984 aplicat de manera barruera (com tot el que fan)

Carquinyol ha dit...

El porquet: Per molt que vulguin dissimular, se'ls pot olorar la por que tenen...

Jordi: Vist així !!! :D

Daniel: Realment barruera !

Publica un comentari a l'entrada