dimecres, 10 d’abril del 2013

Mira qui acusa !

(Encetem un micaco surrealista…)

Una de les primeres vegades que vaig trobar-me amb la gent del partit ultradretà España 2000 estava a València, prop del FNAC. Vaig veure com es tallava el trànsit al carrer de Sant Vicent Màrtir i com a l'alçada de la Plaça d'Espanya es reunien unes 100 o 200 persones amb banderes feixistes encapçales per una "amazona" que cavalgava un cavall blanc flanquejat per portadors de torxes, una estètica que venia ser una barreja de l'estètica de les manifestacions nazis dels anys 20 i 30 del segle passat amb l'aire de l'Espanya "makinera-choni-macarra" d'avui dia.

No cal parlar gaire sobre les idees d'aquesta gent, només cal mirar un dels seus adhesius publicitaris...

Adhesiu fatxa

Doncs bé, no deixa de ser xocant que un jutge hagi acceptat una denúncia d'aquesta gentola contra el batlle de Burjassot, Jordi Sebastià (Compromís), per demanar-los que desmuntessin una paradeta que havien muntat enmig de la Plaça de l'Ajuntament sense permís municipal. El més curiós d'aquesta denuncià és que els d'España 2000 denuncien al batlle per haver-los impedit la llibertat d'expressió i, llegiu atentament... haver incitat a l'odi !!

Aquesta mena d'acusacions  (recordem l'adhesiu d'abans) són tota una mostra del marxisme que impregna el lloc on vivim, un marxisme no de Karl, sinó de Groucho ! Realment tenim un estat que cada dia està pitjor !

Per cert, que trobo que no es fa prou publicitat de la gran permissivitat que tenen els Delegados de Gobierno en general, i del País Valencià en particular, respecte a les manifestacions i els actes dels ultradretans. Evidentment, l'aplicació a aquests col·lectius de la Ley de Partidos és pura quimera.

Això sí, quan surten uns nois de batxillerat a manifestar-se pel carrer no dubten en enviar-hi els antiavalots...

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A part de tot això... Lo de 2000 no queda molt antic? es com el programa de "Més enllà del 2000" i que li van dir "2000 i més allà", però amb el 2000 continuava semblant antic.

Jordi ha dit...

El més divertit és que se'ls hi cau la baba davant una no espanyola, moreneta davant d'un cartell on posa això de primer els... deu ser per emportar-se-la... (veure fotos a internet).

Cada cop tinc més clar que la societat espanyola és poc demòcrata i els jutges són una part.

Josep ha dit...

La dreta valenciana, els únics que han votat NO a condemnar un atemptat terrorista.

El porquet ha dit...

Ja sabem que la ultradreta viu molt còmoda darrerament. A cara descoberta. A Mallorca el senyor Bauzá (amb una z ben espanyola) s'ha reunit amb l'associació minoritària i ultradretana del Círculo Balear i resulta que s'ha compromès amb ells (!?!) a que a partir de l'any que ve els llibres a l'escola estiguin escrits en "llengo baleá". Caldria saber si serà mallorquí, menorquí, eivissenc o formenterer.

Per cert, l'estètica d'aquesta mani que comentes és molt kitsch, no? Patètic!

Carquinyol ha dit...

pons007: Jo crec perquè és el número màxim de gent que els hi agradaria arreplegar un dia... però de moment queden lluny ;)

Jordi: Molta democràcia no sembla haver

Josep: Però després ens volen donar classes de democràcia

El Porquet: Els de la llengo són alumnes d'aquests altres, el blaverisme illenc. Patètics sinó fora per al cobertura (interessada) que els hi dóna el PP.

Publica un comentari a l'entrada