dimarts, 1 de febrer del 2011

Twitter revolta


(Encetem un micaco twitterià...)Imatge d'un diari

Parlar de la importància social que han arribat a assolir dins de la nostra societat diferents serveis d'internet no és res de nou, només cal encendre la televisió o llegir els diaris per veure com aquestes eines han esdevingut importants eines de mobilització social, i un bon exemple d'això ho tenim en la importància que ha tingut (i té) el servei Twitter alhora d'explicar el que està passant a Egipte o el que ha passat a Tunísia. I és justament aquesta importància social la que ha fet que tant el Twitter com el Facebook hagin esdevingut importantíssimes plataformes comercials, i a hores d'ara pràcticament totes les empreses i personatges importants utilitzen ambdós sistemes per promocionar, informar i estar en contacte amb els seus seguidors.

Passa, però, que si no es va amb compte, s'obtinen resultats no gaire desitjats. Ahir per la nit, per exemple, el cantant espanyol David Bisbal va deixar al seu twitter la seva opinió sobre allò que està passant en aquestes dates per Egipte...


laInformacion.com

...i bé, sembla ser que a molta gent aquest frívol comentari els hi va molestar, i unit amb la indignació que hi ha (sobretot per la xarxa) amb un cert grupet d'artistes per tot allò relacionat amb la famosa 'Ley Sinde', hom va crear un nou tòpic a Twitter anomenat #TurismoBisbal per anar-hi burlant-se del cantant deixant comentaris graciosos relacionats amb altres parts del món utilitzant un estil de redacció similar al que ha utilitzat el cantant per a referir-se a Egipte. El resultat? Una conya monumental que ha arribat a ser 'trending toppic' i dels que us deixo unes mostres aquí sota ...


laInformacion.com


Nota twittera : Sembla ser que al sr. Bisbal tot això no l'ha fet gaire gràcia, ja que hores després publicava un nou text al seu twitter: "El insulto es lo único que os queda. Bueno, y también mucho tiempo libre". Després sembla ser que va reflexionar (!!!!) i va esborrar aquest missatge juntament amb el que va originar tota la conya marinera.


Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Tela, telita, tela. Bé, no discutirem sobre la intel·ligència d'aquest noi... m'ha recordat molt i molt a les frases aquelles que corren de famosos nord-americans, com aquella de la Mariah Carey que deia que ella volia ser com aquells negrets de l'Àfrica de les fotos, bé, volia estar tan primeta, però sense les mosques i la brutícia... I aquesta gent cobren una pasta per fer el que fan, saps...?

AhSe ha dit...

De on resulta que si a l'escola no has apres gaire, la xarxa et matarà! La gent amagada rere una pantalla pot ser molt més agressiva que de cara a cara... Total, no perden [gairebé] res.

Anònim ha dit...

Què ruc que és. No ha entès res de res. Encara es deu pensar que la gent que estan al carrer són "radicals" que pretenen imposar una dictadura (i que ara, és clar, hi ha una democràcia). Clar, ell ha vist els occidentals que tornaven corrents d'Egipte i ha pensat que alguna cosa "dolenta" hi devia passar.

El porquet ha dit...

D'on no n'hi ha no en raja.... ara, ell forrat de calers al so de la buleria i nosaltres intentant treballar per a poder guanyar algun euro... tan ruc no és, no!

Carquinyol ha dit...

xexu: el problema és que pensen que per fer el que fan li hem de riure totes les gràcies...

AhSe: Jo crec que resulta que si a l'escola no has aprés gaire i no vols que se't critiqui... callat !! Total, tu tens el twitter per dir xorrades i continuar fent que les quatre adolescents amb les hormones disparades continuïn comprant discos i anant als teus concerts, no pas per fer anàlisi de política internacional. I si ho fas i la cagues perquè vius en un món propi ja que amb la teva pasta fa temps que no trepitges el món on viuen la resta de mortals més desgraciats que tu, després no et queixis.

Albert: Normal, crec que mai ha tingut masses llums...

Porquet: No, si ruc no deu ser,... el que passa que no sap res de res i es dedica a opinar de tot. Però bé, així va la nació del costat amb ídols com aquest...

Publica un comentari a l'entrada