divendres, 11 de juliol del 2008

UE = Us Explotarem


(Encetem un micaco europeu...)

Darrerament les notícies que provenen de la Comissió Europea no és que siguin desfavorables, és que són d'aquelles absolutament impensables ara fa uns anys i un clar símptoma de que el món no va per gaire bon camí, almenys per a la majoria de nosaltres. Potser la notícia estrella d'aquesta onada de despropòsits que estem patint és ...

Font: El Periódico

... tant parlar de la societat del benestar i els nostres estimats dirigents sembla que en comptes de entendre "benestar" han entès "feudal", perquè si amb aquesta mesura el proletariat ( ei, he posat proletariat!! ) perdem gairebé 100 anys de millores socials, si els hi deixem camp per córrer a saber fins a on arribaran. Això sí, que no ens obliguen pas ehhhhh !! Ells només deixen la porta oberta per si el treballador arriba a un acord amb l'empresari es pugui fer. És pot ser més cínic i manipulador ? Resposta : Sí.

Font: El País

... perquè anem a veure, angelets, com pot ser que després de passar-se un fotiment d'hores treballant ( a les que cal sumar les de desplaçament ) després en comptes de dedicar-nos a veure esports, programes del cor, anuncis i similar per al tele i estar calladets us dediqueu a fer això tan nociu que és pensar una mica sobre el món que ens envolta i a explicar el vostre punt de vista per internet. No no no... això s'ha de controlar que no pot pas ser !! ( tant que els hi agrada l'autoregulació en segons quins camps i tan que volen regular en altres )

Això sí, com som la Unió Europea, el control serà voluntari ( de moment... ) i motivat en assegurar la veracitat de la informació :"La enmienda es una cuestión voluntaria. En Internet no existe la seguridad de que la información sea cierta" Com si fora d'internet si que hagués aquesta certesa !!! Perquè abans de mirar la credibilitat dels blocs no es dediquen a mirar la de les televisions i diaris en general ? És que quan llegeixo coses com "ya que tenemos un exceso de información, se intenta procurar que los usuarios puedan saber quienes son las fuentes" el que em ve de seguida al cap és que volen saber quines són aquestes fonts per a controlar-les o reprimir-les. Perquè una cosa està clara, si actualment algú, ja sigui des d'un bloc o des d'un altre mitjà, comet alguna il·legalitat ja existeixen els mecanismes necessaris per a perseguir-lo. A què bé, doncs, aquesta obsessió per a tenir-lo tot controlat ? Serà perquè com ja tenen els diaris i les televisions controlades ara volen controlar les noves formes de comunicació ? Ah... i parlant de comunicació ...

Font: El Periódico

... ara "ens volen oferirar la possibilitat" de que els usuaris paguem també per rebre trucades. Diuen que a llarg termini ( 3 o 4 mil anys segurament... ) això afavorirà als usuaris com ja ( diuen ) passa a altres indrets del món ( no deient el mateix de l'euro, que ens anava a afavorir a tots? ). Coneixent, com coneixem, a les operadores de telefonia de casa nostra això només servirà per a que ens cobrin ( per fí !!! ) les trucades perdudes. Dies després, en una mostra de cordura inusual,  finalment van tancar la porta a aquest canvi.

Tota la vida mirant cap a Europa i ara resulta que Europa mira cap a la Xina. Quins tombs que dóna la vida !!

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La unió europea, tal i com és ara, només és l'asil d'avis de polítics que ja fan "catufo". Quina llàstima que les seves sortides de to s'assemblin massa al Món Feliç de Huxley....

Laia ha dit...

Com es passen...

És ben bé tot el contrari: no és que als blocs la informació transmesa no sigui fiable, sinó que precisament es difonen i surten a la llum forats negres i temes que prefereixen que segueixin enterrats!!

Anna ha dit...

sí, darrerament s'estan cobrint de glòria!

Alepsi ha dit...

Hòstia nen, amb la mala folla que vaig portant jo últimament sense necessitat d'haver de mirar les notícies.... buaaaaaah! Em vull exiliar del món mundial!!!! Algú ve amb mi a viure a Saturn?????????

Quina puta merda de control repressiu, hòstia!

ddriver ha dit...

regular-ho tot es la manera de poder cobrar per tot..
aiiii jo treballo 66hores a la setmana,estic fora la llei?

Anònim ha dit...

Felicitats per al micaco! Europeu!!! Que meravellos que sona! :-D

Doncs jo diria que mes aviat anem cap al 1984 del Jordi Orguel. (->angles Orwell)

zel ha dit...

Jo agafo unes emprenyades amb les notícies que t'hi ca...
Sembla que finalment, els neocon dominaran el món, no et sembla?
Vull un badiu, jo també...

Obnebur ha dit...

PORKÉ CARAJO NO SE DEDICAN A LO QUE IMPORTA EN VEZ DE QUERER REGULAR TODO??
PROU REGULACIÓ !!!!!
aNARCHY

Publica un comentari a l'entrada