diumenge, 29 de juny del 2008

Nacionalfutbolisme


(Encetem un micaco futbolístic ...)

Aquests últims mesos el diari 20 minutos ha tingut un comportament curiós. A la seva edició de paper no és nota gaire, però a l'edició digital han aparegut unes quantes notícies sobre Catalunya o els catalans, d'aquestes que "conviden" a realitzar comentaris d'aquells que no ajuden gaire a la convivència. I com no podia ser d'una altra manera, els senyors d'aquests diari van aprofitar la setmana passada la febrada espanyolfutbolística per a fer una altra de les seves...

Notícia Felipe

... els comentaris de la notícia ja els us podeu imaginar ...

Comentaris 20 minutos

Comentaris 20 minutos

... arribats a aquest punt voldria recordar que tots aquests comentaris venen motivats per haver expressat una opinió diferent a la majoritària respecte, recordem, *el resultat d'un partit de futbol* !!

I si penseu que els senyors del20 minutos es van quedar satisfets i van deixar de tirar-nos merda al capdamunt us equivoqueu de mig a mig, puix dissabte van tornar a la càrrega ...

Font: 20 minutos

... i clar, vam poder tornar a gaudir de perles com ara ...

Comentaris 20 minutos

Per sort que encara hi ha gent amb seny, tot i que penso que es predicar al desert...

Notícia Felipe

PS: No eren aquests els que deien que no s'ha de barrejar la política i l'esport ? Jo em preguntó com és què hi ha gent que encara els hi fa cas quan diuen allò de "no s'ha de barrejar la llengua i la política", "no s'ha de barrejar l'esport i la política" quan ells ho fan continuament quan els interessa.

PS2: Tan de bo guanyi Alemanya.

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

11 comentaris:

Rita ha dit...

Tan de bo! :)
Bona nit!

Anònim ha dit...

Molt bon resum. Per més que s'entossudeixin mai no ens faran sentir els colors del país veï. Mentre no podem competir en partits oficials, aniré a favor de qualsevol equip que jugui contra la roja. I en som molts que pensem així, encara que els dolgui. Visca la terra!

ddriver ha dit...

deu t´escolt-hi i guanyi la getn decent

nimue ha dit...

doncs sí... i tot això per un partit de futbol!!
Potser (potser...) hi ha alguna cosa més que se'ns escapa (potser...) però l'esport hauria de ser una altra cosa, segurament...

Anna ha dit...

doncs no hem tingut sort. La que ens espera!!

Anònim ha dit...

Varapalo increíble !!!

Miles de catalanes celebrando en las calles el triunfo de España,pitos, cohetes, gritos de viva España,y lo peor de todo es que todo de Forma espontanea, sin ningún tipo de convocatoria y sin que siquiera hiciera falta la instalación de pantallas gigantes para seguir el evento.

Varapalo increíble, mar de banderas Españolas, gritos de ! Carod nos engaña Cataluña es España" y lo peor aun, la plaza de canaletas llena de catalanes que cantaban " YO SOY ESPAÑOL! ESPAÑOL! ESPAÑOL!!YO SOY ESPAÑOL! ESPAÑOL! ESPAÑOL!!"

la gente ha perdido los complejos,podemos ir haciendo las maletas..

Carquinyol ha dit...

Rita: No ha pogut ser, què hi farem !!

Danichan: Doncs no, no serà mai "la nostra" per molt que s'empenyin company. Visca la terra!

ddriver: per sort gent decent hi ha arreu ;)

nimue: ja veus quina cosa més estranya, avui el món és exactament igual que ahir...

anna: no pensis, més que hem hagut d'aguantar en 300 anys no ho superaran ara :)

anònim:plaza de canaletas?? això on està? és bo això que prens? apa noi, felicitats a tots els espanyols... ara amb un parell de dallonses a superar els quarts d'un Mundial, matxotes.

Uribetty ha dit...

Jo em "quedo" amb el comentari aquest que diu "Catalunya es de España" ho tenen ben memoritzat això, que som seus...

Salut i llibertat!

Xitus ha dit...

No només a espanya semblen tenir aquest argument de no mesclar política i esport. Sembla que és un argument generalitzat a tota ment que no vulgui tenir problemes i que vulgui desviar l'atenció. La meva família coneixem un matrimoni italià des de fa 14 anys. Doncs bé, jo sabia que si espanya guanyava l'eurocopa, rebriaun missatge de felicitació al mòbil d'aquesta gent. I això que fa 14 anys que intento fer pedagogia sobre el tema: que si no som espanyols, que si no ens en sentim, que no, que no, que no em diguis que sóc espanyol, que és quelcom seriós, etc. Doncs bé, efectivament tenia el missatge. I em vaig cabrejar, i vaig trucar-lo, altra vegada explicant-li. Al final es va excusar que "no sabia que era a aquest nivell" i després va afegir "sono in ristorante, non ti sento bene". La paraula? Impotència. A més, allò que ja s'ha acabat la conversa però encara no ha penjat el mòbil, i sento que el molt deixonses diu: "questi catalani...!" (aquests catalans...!) com dient, ganes de dur la contrària.

Per cert, un post molt treballat.

zel ha dit...

Bon recull, si senyor, això és periodisme actiu, convé gran i que es vegi, que som i serem gent d'un altre món!

Carquinyol ha dit...

uribetty: si ho han de repetir és que no les tenen totes de que sigui així ;)

xitus: moltes gràcies pel comentari. Els hi podries recordar a aquests coneguts allò de "Oh Dio, la Chiesa romana in mani dei catalani!" quan el primer Borja va arribar a Papa ;)

zel: moltes gràcies !! és que nosaltres "no som d'eixe món" !!

Publica un comentari a l'entrada