dimarts, 26 de febrer del 2008

Nervis preelectorals ?


(Encetem un micaco curiós ...)


Que aquestes properes eleccions generals espanyoles estan molt igualades és una cosa que, a aquestes alçades, no ha de sorprendre a ningú. Que aquesta igualtat està posant dels nervis als responsables i mitjans de comunicació afins a cada partit tampoc és res estrany, ara bé, la forma que té aquest nerviosisme es força curiós.


Així, per exemple, divendres passat algú li hauria d'haver portat una til·la al responsable de maquetació de la web d'El Periódico de Catalunya, perquè a l'apartat dedicat a les eleccions del 9 de març es podien trobar unes notícies una mica fora de lloc, amb unes fotografies encara més fora de lloc ...



Notícia Felipe


Notícia Rajoy


... quina relació té el sr. González i les barbaritats que cometen alguns membres de l'exèrcit dels EUA en terres japoneses? té relació amb "la Catalunya Optimista" ? I els sr. Rajoy amb els vols secrets de la CIA en terres angleses? serà perquè "con Rajoy es posible" ? Què s'està insinuant res d'ocult o estrany amb tot això?



Bromes apart, estic segur que tot és degut a una patinada a la maquetació, però clar, en aquests temps on aels polítics cuiden fins al més mínim detall qualsevol aspecte, jo recomanaria que anéssim amb una mica de compte...



Nota Debatera: De petit els nens es tiren pedres, i es veu que qaun es fan grans, si són polítics segueixen el mateix comportament però canviant les pedres per xifres que ningú acaba d'entendre i frases de l'estil "jo si i tu no" i "i tu més". S'hauria d'exigir que el Ministeri de Sanitat posés un advertència semblant a la dels fàrmacs advertint que "el debat podia causar somnolència". A més es veu que al país del costat no és normal això de veure debatre als seus candidats a governar l'Estat i han creat una expectativa tal que abans de començar semblava que més que un debat anaven a retransmetre les campanades de Cap d'Any. Una cosa està clara, guanyi qui guanyi, els catalans ho seguirem tenim fotut.



Me'n vaig al badiu...


Visca la terra !!

8 comentaris:

ddriver ha dit...

home la noticia del Rajoy si te a veure amb vols secrets d helicopters no?sobrevolant places de toros?
i tenin en compte aixo l´altre noticia tambe es posible,ves a saber

nimue ha dit...

el pobre responsable de la patinada deu estar estirant-se dels cabells!!!

el debat... doncs sí... jo tenia la sensació abans de començar d'estar a punt de veure la gala dels oscars com a mínim. Quanta tonteria junta...

Laia ha dit...

hahahaha!! Con Rajoy es posible??? XD Que bo :D

Potser tens raó i aquest home i està ficat... Mira bé la foto... No ho pot evitar! se li escapen els costums d'hostessa de vol i va oferint a tothom allò que té a la safata!! ;-)

Carquinyol ha dit...

ddriver: molt bo !! Si que sembla ser que en Rajoy té la mà trencada en això dels helicòpters...

nimue: Que si rellotges de cronometradors de bàsquet, que si la temperatura a no se quants graus, que si el color de les parets... A un debat l'important és el que es diu i com es diu i ni en Zapatero ni en Rajoy tenen la dialèctica ni l'enginy necessari per a fer-ne un amb cara i ulls. Recordem allò de "aunque la mona se vista de seda..."

Laia: Rajoy d'hostessa !! jaaaaaaaaaaaarrrrrr!! "se me eriza el fistro duodenar solo de pensaaarlo" ;)

Marga ha dit...

El problema és el següent: a qui votem? Al senyor Carod i companyia?. Sí que ens traurien de penes, sí. Fan cara d'això.
M'agradaria una resposta, Carquinyol. Però seriosa. Coneixes algú que siga capaç d'organitzar tot açò? I d'organitzar-ho tot bé?. Economia, vivenda, treball, autonomies (Sí, ja sé que vols l'estat propi, però en tens per a una bona estona, encara.), relacions internacionals, immigració...
Si em dius qui, i m'ho demostres, li votaré.
Espere la teua resposta.
Escorpí.

Carquinyol ha dit...

Tan de bo et pugués donar una resposta Escorpí, però no la tinc. La veritat és que no crec que ningú a hores d'ara ho pugui organitzar tot i que ho faci raonablement bé. És trist veure que el joc electoral s'ha reduït a tractar que algú en concret no surti elegit, o escollir el que penses que és menys dolent.

Marga ha dit...

Doncs, tot i sent trist, crec que és el que passa a la major part dels casos: que votem el menys dolent per a nosaltres. I jo, tampoc no crec que hi haja ningú capaç d'emprendre la tasca anomenada, així que...ja veurem.
I els qui seguirem tenint-ho fotut som els catalans i tots els altres, inclosos també els de llengua castellana -Quins circumloquis!- A mi em resulta més senzill dir tots els espanyols, però com això, alguns dels catalans no voleu que us incloga, no puc dir-t'ho, perquè segons dius, ets entre ells.
A reveure. I pots creure que t'aprecie només perquè sí; per llegir-te fent referència a la meua comunitat, encara que no sóc independentista, i perquè, des de menuda, he tingut vinculacions d'amistat i gran admiració per Barcelona, que sempre trobe encisadora.
Fins un altre dia. I, guanye qui guanye, visca el govern!

Carquinyol ha dit...

Ja saps que pots comentar sempre que vulguis, l'interessant d'això dels blocs es poder tenir comentaris amb diferents punts de vista.

Ah... i no dubtis en utilitzar allò d'espanyols, tu parla tal com ets.

Jo el que espero és que guanye qui guanye governés per a tots, però això també és quasi utòpic.

Publica un comentari a l'entrada