divendres, 30 de juny del 2017

Fi de curs blogaire 2016-2017

 

Toca temps d'anar-se'n de vacances, ni que sigui blogaires. Déu n'hi do el que hem passat des de la darrera parada estiuenca i Déu n'hi do el que ens espera a la tornada. Cap guionista de sèrie seria capaç de posar tanta emoció al final de temporada !

I és que en un any hem tingut constància de la 'Operación Catalunya' i de com de podrides estan les clavegueres d'un Estat que vol prohibir que part dels seus ciutadans expressin la seva opinió votant. També ha quedat clar, per si hom encara no s'ho creia, que per aquí anem a totes i ja tenim data i pregunta pel referèndum que farem l'1 d'octubre davant el tancament en banda del Gobierno Español i la incredulitat cada vegada més gran de la comunitat internacional que no entén com és que no es vol permetre votar als catalans.

Així que millor que agafem forces aquest estiu ja que el setembre, de nou, i axò ja comença a ser un clàssic, es dibuixa força mogut. Bon estiu i bones vacances a tothom i ens llegim al setembre.

Vacances estiu 2017

 

Me'n vaig al badiu ...
Visca la terra lliure !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Perquè sé que sempre tornes, però amb aquestes vacances tan llargues que fas sempre penso que algun dia ja no et veurem més el pèl! Que gaudeixis d'aquesta temporada, i esmolem ben bé les eines, que quan arribi un altre juny... o setembre...

Anònim ha dit...

Dos mesos sencers de vacances! Quina barra! Que ens tornin els calers!

Carquinyol ha dit...

Xexu: Espero que no ! En tot cas, el dia que em cansi espero poder notificar-ho !

pons: Sí, dos mesos... però només vacances blogaires, de les altres no.

Publica un comentari a l'entrada