dimarts, 31 de gener del 2017

Deslleialtats i desobediències

(Encetem un micaco lleial…)

Una de les coses que més ens han dit als independentistes des de les Espanyes és que hem de ser lleials i que les lleis estan per obeir-les. Quan et diuen una cosa així el primer que has de comprovar és que si qui t'ho diu ho fa.

Doncs bé, la primera sorpresa bé quan comproves que el Gobierno Central, sí, el mateix que porta al Tribunal Constitucional tot allò que s'aprova a Catalunya i que no l'agrada, ha desobeït 26 vegades els dictàmens del Tribunal Constitucional en que s'ha donat la raó a la Generalitat de Dalt. No una ni dos... 26 ! I tenen la santa vergonya d'anar dient que 'las sentencias estan para cumplirse'.

De fet, des d'Espanya no només es procedeix amb desobediència (quan no els interessa) sinó també amb deslleialtat, com ara la deslleialtat de posar traves a l'hora de pagar les beques als estudiants catalans escudant-se en que la tramitació des de la Generalitat de Dalt s'ha fet malament... quan, curiosament, a totes les altres comunitats autònomes ja ho han cobrat i allà no hi ha hagut cap problema ni errada, ves per on.

I les deslleialtats no acaben aquí. Des de sempre s'ha denunciat les poques ganes amb que l'Estat executa inversions a Catalunya. No fa gaire es va poder posar números a aquest fet, precisament en un d'aquells punts que més couen als catalans: les infraestructures ferroviàries. Segons vam poder saber, Adif només va executar el 26% del que tenia previst fer a Catalunya. La cosa és més perversa del que sembla, ja que no és que no tinguin les coses previstes ni pressupostades, és que si les tenen… però no les fan !

Així que la propera vegada que ens parlin d'obediències i de lleialtats ja sabreu que els hipòcrites no són els més adequats per parlar d'aquests temes.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

1 comentari:

Sergi ha dit...

La qüestió és parlar per no callar. No tenen la raó, ho saben, però ho criden als quatre vents i els creuen. Així va. Però mentre els seus altaveus siguin tan més potents que els nostres, difícil ho tindrem.

Publica un comentari a l'entrada