dimarts, 22 de setembre del 2015

Apocalipsi CAT

(Encetem un micaco terrorific…)

Que tenen en comú un fabricant de vestits de núvia, el president d'una lliga de futbol, una associació de grans banquers, el Banco de España, l'exparella d'un torero reconvertida en estrella mediàtica, una empresa farmacèutica, el Ministro de Defensa del Reino de España i el president de Telefónica ?

Voler fotre por als catalans de cara al 27-S

Portem ja uns quants dies de campanya (i de precampanya encara més…) i tot el que s'escolta des de la banda unionista són o bé amenaces o bé prediccions apocalíptiques sobre una futura Catalunya independent. I el més divertit és que a hores d'ara es fan creus de que "la tàctica" no els hi funcioni! Quina cosa més estranya que insultar,que denigrar i dir-li a un col·lectiu "sin mi no eres nada" i "no te querrán en ningún sitio" en comptes d'acollonir a la gent la faci enfadar més !

Que tots els seus "arguments" siguin d'aquest estil hauria de fer reflexionar a més d'un no ja del que passa Catalunya, sinó de què és Espanya.

I és que hi ha coses d'aquests dies de campanya que són per emmarcar. L'Albiol, per exemple, va dient que si guanyen els independentistes molta gent s'anirà de Catalunya. No m'ho crec, però en tot cas el problema seria d'aquesta (hipotètica) gent, puix ninguí els fa fora i mentres ells eren majoria els independentistes han viscut tranquilament amb ells.

Diu l'Albiol que ningú es vol sentir estranger a la seva terra. Potser estaria bé que ens preguntés als independentistes com ens hem sentit tots aquests anys i com s'ha arribat fins el moment en que estem.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

1 comentari:

Sergi ha dit...

Aquest és l'autèntic esperit 'Junts pel Sí'. En aquesta campanya tots lluitem pel mateix objectiu, menys potser els descafeïnats de QWERTY, que no saben ni per què lluiten. Els del Sí som positius i propositius. Els del teòric No volen fer por i amenacen, amb la qual cosa fan riure i ningú se'ls pren seriosament, per tant trien el Sí. Tots fem campanya pel Sí! Què pot sortir malament?

He llegit més d'un tuit i més de dos dient això, que uns li somriuen i li fan propostes, mentre que els altres pràcticament l'insulten. Tu a qui triaries si no ho tinguessis clar?

Publica un comentari a l'entrada