dimecres, 25 de febrer del 2015

Rita i Rus

(Encetem un micaco vergonyós…)

Portem tota la setmana llegint i comentant l’actuació estel·lar que va fer na Rita Barberá, alcaldessa de València, durant la Cridà de les Falles d’enguany. Que l’alcaldesa de València no parla valencià no era pas cap secret, però l’espectacle que vam poder presenciar era simplement vergonyós, no és que no parlés bé la llengua del país, és que ni tan sols s’entenia en quina llengua estava parlant (potser íber?), i de la seva actitud millor no comentar res, la dignitat del càrrec que representa simplement no es va veure per enlloc.

Aquest fet em va fer venir a la memòria aquest altre protagonitzat per un company de partit de la Rita al País Valencià, també alcalde (de Xàtiva) i president de la Diputació de València. Durant un míting simplement va insultar als seus votants, així tal qual. Va dir : “vaig dir, portaré la playa a Xàtiva… i s’ho van creure!…. Si jo mane porte la playa,…. I agarren i seu creuen tots…. SERAN BURROS! I me van votar"

I aquí està la clau de tot “i me van votar”… aleshores, la culpa de tenir polítics impresentables de qui és, dels polítics o dels que els voten?

Doncs ja sabeu senyors, l'enuig s’ha de demostrar, votant.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi que al país valencià els polítics fan apostes entre ells per veure qui la diu més grossa, sinó no s'explica.

Sergi ha dit...

És evident, el poble té el que es mereix. El que passa és que molts cops és molt difícil canviar les dinàmiques, i que més val 'pajaro en mano...'. El canvi fa por, i a més alguns convençuts que els voten ho fan sempre i sense excepció, ja es preocupa el partit que així sigui. Difícil treure'ls d'allà, almenys tan difícil com vergonyoses són les seves actuacions.

García ha dit...

Imagine que això que comenteu passa també a Catalunya... O no?

Carquinyol ha dit...

pons007: no només enllà

xexu: hi ha vots que són un misteri, la veritat

García: oh, si n'hi ha, per exemple l'Albiol, que, ves per on, és del mateix partit que aquest dos !

Publica un comentari a l'entrada