dilluns, 27 d’octubre del 2014

Nazis i demòcrates

(Encetem un micaco observador…)

Si ens haguessin donat 10€ als independentistes cada vegada que un dels nostres contraris ens haugés dit 'nazis', ara mateix l'economia de la futura República de Catalunya seria una de les més fortes del món. És ben curiós aquest fenòmen, ja no perquè en altres estats seria delicte, sinó que titllen de 'totalitari' un moviment que, justament, és un dels més transversals que es poden trobar actualment socialment parlant, ja que hi formen part gent d'origen i status molt divers.

Fem una ullada a les darreres actuacions dels nostres 'demòcrates' adversaris…

Recull de notícies

O sigui: censuren cançons, titllen de nazis a la gent que vol votar, volen prohibir fins i tot votar (de fet, per segona vegada), dictaminen per llei qui o què és valencià i repressaliaran a tot aquell que els hi porti la contrària per raons polítiques encara que sigui defensant postures antiacadèmiques.

Bé… crecs que aquests precissament no poden anar donant massa lliçons de democràcia als altres, la veritat.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

5 comentaris:

Oliva ha dit...

MIRA QUI PARLA TU,...PePeros,I UN "EX-FONTANERO"DELS GAL,QUE TE POR DE QUE ELS SEUS CAPS DE MADRID,LI FOTIN...FINS LES ULLERES.

Sergi ha dit...

Bé, que tenen al·lèrgia a la democràcia ja ho sabem. Volia destacar una cosa que ha passat gairebé desapercebuda per tota la merda que va sortint al diari, i que en podries parlar. El govern central també ha impugnat la llei catalana per impedir que la gent amb problemes econòmics perdi la casa o els serveis ara a l'hivern. No dic que no sigui millorable, però bombar aquesta llei ja no és de ser anti-democràtic, és de ser mala persona. I si només ho fan per estar en contra de tot el que diuen els catalans... bé, prefereixo no pensar això.

Jordi ha dit...

Si poséssim sobre una línia, o un cercle, la posició de les diferents ideologies i situéssim allà els partits, tots tenim molt clar qui estaria més a prop del nazisme.

Carquinyol ha dit...

Oliva: 'dime de qué acusas...'

Xexu: Al Twitter almenys desaparcebut no ho ha estat pas ! I sí, és de ser mala persona

Jordi: El dibuix quedaria molt clar !

Josep ha dit...

Amb el teu permís, m'autocitaré: http://descans.blogspot.com/2014/10/au-nena-posat-nazi.html

Publica un comentari a l'entrada