dilluns, 5 de maig del 2014

Crispacions

(Encetem un micaco relaxat...)

Aquests darrers dies el sector espanyolista va esvalotat denunciant la ‘crispació’ en que viu la societat catalana ‘per culpa’ del sobiranisme, i materialitzen aquesta ‘crispació’ en tres fets: el mastegot a Pere Navarro, l’insult a Fernández Díaz, la crema de la bandera espanyola a Terrassa i un atac a una seu d’un partit. O sigui, els espanyolistes ens diuen que a Catalunya hi ha una enorme ‘crispació social’ i com a prova aporten una bufetada (no aclarida), un insult, la cremada d’una bandera i trencar dues finestres a cops de pedra.

Que quedi clar: això és crispació. En canvi, que un grup de feixistes ataquin la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, que ultres del Madrid cremin una estelada, que un altre grup d’ultres no deixin treballar a periodistes, que es dediquin a robar estelades, que s’ataqui al president de l’AVL per defensar la unitat de la llengua, que uns feixistes apareguin a un acte de Súmate, que s’ataqui una seu de Compromís o que els fatxes boicotegin la presentació d’un llibre no ho és, només són fets puntuals sense importància.

I tot això sense recordar els foscos episodis de les forces de seguretat espanyola exigint parlar en espanyol o pressumptament apallissant a un seguidor del Barça per portar una estelada.

En tot cas tenen raó: a Catalunya si hi ha crispació. Aquesta, però, no està al carrer sinó a les seus del PP, de C’s i del PSC al veure que el Sí-Sí es dispara al 61%, que ens n’anem i no podem fer res per evitar-ho.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Necessiten demostrar que aquí vivim poc menys que el que vaig escriure jo al blog l'altre dia. Potser amb una mica de sort fora d'aquí s'ho creuen, però el problema és que nosaltres vivim aquí i veiem que els únics que tenen els pèls de punta són ells, que intenten descriure una realitat que no existeix perquè nosaltres estem molt tranquils i fent el que toca. Preparem-nos, perquè encara ens hauran de venir moltes atzagaiades. Que no ens agafin desprevinguts.

Jordi ha dit...

Més tots els insults que ens dediquen per pensar diferent d'ells. I no parlen de vidres, portes, pintades, etc a locals de partits independentistes? I de les amenaces de membres de l'exercit i policia espanyols? I les amenaces de disturbis en cas que guanyi el si per part de Cs? etc, etc.

Carquinyol ha dit...

XeXu: Si en això que coneixem de primera mà podem veure com menteixen, a saber que ens estaran colant en tot allò que desconeixem !

Jordi: Això són detallets sense importància, company...

Publica un comentari a l'entrada