dilluns, 28 de novembre del 2011

El príncep decapitat


(Encetem un micaco titular...)

De vegades hi ha titulars que et criden l'atenció...

Font: Levante-emv

... i que després resulten ser una altra cosa ...

Font: Levante-emv

… potser hom hauria de plantejar-se si la forma que té de resumir notícies és la correcta !

Bromes a part, el que realment és per a perdre el cap és veure com l'Estat es dedica a retallar diners en centres pioners en I+D com aquest. I sobretot quan ho fan convençuts de que això ajudarà a sortir de la crisi, quan és ben bé el contrari, ja que sense I+D de qualitat l'Estat Espanyol queda condemnat a ser el parc temàtic de vacances d'Europa i ballant al so de l'economia dels altres països... vaja, més o menys com estava Grècia.

Segurament molts pensareu que exagero… bé, un darrer detall: el mateix dia que s'anunciava que havien començat a fer acomiadaments en aquest centre de recerca es podia llegir aquesta notícia…

Font: Meneame

"Bienvenidos a Españistán, Estado de vacaciones" !



Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Saps el pitjor del cas? Potser el titular pretén ser graciós o trapella, però és que la notícia que s'amaga rere el titular és força més greu que si tallessin al cap al príncep aquest, que igual que tu deus pensar, a mi em seria completament igual això o que li donessin pel cul amb una canya esquerdada. Però per ser que treballo en una empresa de I+D, doncs la notícia no em fa gens de gràcia. I menys encara saber on van part dels diners que es podrien fer servir per finançar aquest centre. És d'aquelles notícies que et fan dir 'bah! País de merda!'.

El porquet ha dit...

No n'aprendrem mai. Seguim creient en el turisme, en el totxo, en el diner fàcil. Lògicament invertir en I+D dóna beneficis però a llarg termini, i és clar, el que volem és guanys ja mateix, i els que vindran ja s'espavilaran.

Així ens va. A la cua d'Europa.

Anònim ha dit...

DEFINITIU,EL SUR ES LA PUNYETA EN PASTA....¡MECACHIS QUE LISTOS SEMOS!
JUGANT AMB BARCELONA

Yáiza ha dit...

Ben bé que és d'aquelles coses que llegeixes i no saps si riure o plorar...

Jordi ha dit...

En anteriors crisis ja havia sentit que això es transformava en un país de cambres i de serveis al turisme. Així ho havien dissenyat els del centre d'Europa. Al final ho aconseguiran.

Fa anys ja vaig retirar-me de la I+D cremat de com es fan les coses tant fora (financiació, regles de mesura de qui val i qui no, de quins temes són prioritaris i quins no, etc) com a dins (competència entre grups per l'espai, amiguets, despeses en coses alienes, "soc el millor i la resta una merda", etc...)

Publica un comentari a l'entrada