dilluns, 4 d’abril del 2011

Mitja Xina


(Encetem un micaco nombrós...)
Paraules Francisco Camps


Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

21 comentaris:

Sergi ha dit...

Com més parlen més la caguen aquesta gent, no sé com s'ho fan!

Castellonenc ha dit...

Que fa aire, per Barcelona? Ací a Castelló, no. S'està de be, sense gent nacionalista que ens faça la punyeta...

Carquinyol ha dit...

xexu:Segurament s'entrenaran...

Castellonenc: Millor que no faci aire, no sigui que no puguin aterrar els avions dels 600 milions !!!

PS: nacionalistes si en teniu, però d'un altre color :D

Castellonenc ha dit...

"Mitad", no. "Meitat", sí

Carquinyol ha dit...

acabo de tenir un 'déjà vu' !!!

Castellonenc ha dit...

No patisques: Aprendrem dels problemes de "El Prat" per solventar els nostres.

Castellonenc ha dit...

A que sí? Per cert: escrius millor en Francès que en Català. Això és greu!

Carquinyol ha dit...

Oh... simple qüestió d'estadística !! Segur que si escric més en francès ja no diries el mateix !!

Respecte a 'El Prat' això és el que heu de fer. Un consell, el primer ha fer seria posar-hi avions, però d'aquests que volen i tal !!

El porquet ha dit...

Carquinyol, com més obren la boca més es desqualifiquen.

I a més, van invertint els diners públics en les seves joguines faraòniques. Però és clar, mentre n'hi hagi que els vagin rient les gràcies i els vagin posant, un cop rere l'altre, a l'Olimp dels déus, ells que s'ho aniran creient i aniran fent i desfent al seu gust.

AhSe ha dit...

Jo, si mai n'hi arribo al Castelló de la Plana, serà perquè he arribat a Barcelona volant des de casa i després n'he agafat un tren.

On s'ha vist mai un aeroport sense avions?? Ah, al Castelló tal! Doncs això s'hauria de veure. hahaha

sànset i utnoa ha dit...

Però aquesta gentada com hi anirà, a peu??? perquè avions, com no siguin de paper...

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Ah, i escombra una mica, que t'entren els trolls.

*Sànset*

tobuushi ha dit...

Aquest aeroport potser seria la solució pel trasllat dels 2 millions d'estrangers del Japó, que em preguntaves al blog. LOL

Castellonenc ha dit...

Si no voleu "trolls", deixeu la gent en pau. Preocupeu-vos de la vostra "INDEPENDÈNCIA" i, així, estareu entretinguts una bona estona. Tinc entés que sou minoritaris... Molt minoritaris.

Carquinyol ha dit...

el porquet: De fet segur que els diners gastats en això segur que haguessin anat d'allò més bé en altres temes. De fet, al Principat mateix tenim aeroports que no tenen molta raó de ser ara mateix.

AhSe: Jo crec que seria més rentable en tot cas anar en avió fins a València i d'allà en tren a Castelló de la Plana, que hi ha una horeta si arriba.

Sànset: Misteris misteriosos.... Per cert, en Castellonenc(a) no és un troll, només una persona amb un altre punt de vista i que a mi em sembla perfecte que vingui a deixar el que pensa de forma lliure i educada com fa.

Isaac: xDDDD 2 milions... això amb un únic vol ho fan !!! ;)

Castellonenc: Res amic(a) res, tu pots entrar a deixar allò que penses sempre que vulguis, faltaria més. Minoritaris, bé.... potser no tant com els avions a l'aeroport de Castelló xDD

A mi és que la frase del batlle de Castelló de la Plana la veig estil Carlos Jesus : "y vendran 15 millones de naves proveninetes de Raticulín..."

LoyKaPV ha dit...

Ni häo mâ?

Dûo xié xié!

Carquinyol ha dit...

Thor: veig que tu ja estàs preparat pels 600 milions !!!!

Castellonenc/Garcia ha dit...

Gràcies, Carquinyol. No esperava menys de tu. Efectivament, no tenia intenció de vindre amb mala educació. Només que, les frases, millor dins del context:


Alberto Fabra ha recordado que hasta ahora "teníamos a menos de tres horas a seis millones de personas y, ahora, con el aeropuerto, tenemos a 600 millones de personas que podrán venir a disfrutar de nuestras fiestas". "Alguien que se acerque por primera vez a la Magdalena descubrirá unas fiestas que se viven en la calle, con centenares de propuestas diferentes para que la gente se encuentre y partícipe de cada uno de los actos. Ese visitante se encontrará con una ciudad que se echa a la calle, literalmente, para recordar sus orígenes...


Com pots vore, no s'espera que vinguen tantes persones. No sé on les posaríem. En realitat, que t'agrade o no l'aeroport (que ja en tindrà, d'avions)o que et caiga bé o mal el senyor Albert Fabra, jo, en esta frase, no veig més que una invitació a que la gent vinga a les festes de la Magdalena. (I naturalment, i ja que hi estem, presumir un poc, que venen les eleccions).

Efectivament, el "déjà vu" ve de què jo he vingut alguna vegada per ací i estic obsessionat per l'0rtografia. Serà per l'ofici.

Per cert: jo sempre he firmat amb el meu cognom: GARCIA. Només que ara volia fer constar el fet de ser de Castelló.

I que conste que m'agrada molt Catalunya en general, Barcelona en particular i els catalans. No sóc independentista, però com et vaig dir una vegada, si és reivindicació i no hi ha violència, que em consta que és així, cadascú pot pensar el que vulga.

Doncs bé, xiquets, fins una altra, que tornaré, sempre amb el permís de Carquinyol, a emprenyar una miqueta amb les meues manies ortogràfiques.

sànset i utnoa ha dit...

Seré jo, que dec tenir "la pell molt fina". Per sort, formo part d'una minoria molt minoritària...

*Sànset*

Carquinyol ha dit...

Garcia: Ja saps que ets benvingut/da a deixar la teva opinió sempre que vulguis !!

Respecte a les declaracions de l'Alberto Fabra... bé, si, l'home ha dit 600 milions com podria haver dit 1200... de fet, potencialment podria haver dit tota la població del planeta Terra tranquil·lament... ara bé, una cosa es el potencial teòric i una altra l'estimable.

I realment s'estan fent una sèrie d'infraestructures que seran poc rendibles, i això no estaria gens malament si prestessin un servei públic no cobert, però és que aquest servei públic queda força cobert actualment (l'aeroport de Manises quedarà a 1h 30 de Castelló en tren més o menys, i quan tinguin l'AVE València-Castelló pot ser menys i tot)

Eps... i no passa això allà només, al Principat passa tres quarts del mateix amb l'aeroport de Lleida (Lleida queda a 1h 30 també del Prat amb l'Avant) i el de Girona ara que Ryanair està al Prat ja veurem que hi passa...)

sànset: A mi també em passa això sovint, però després hi ha uns quants que els coneixes i els hi agafes estima i tot !! :)

Garcia ha dit...

Mira: a mi em dóna igual l'aeroport i l'AVE; crec que, amb els mitjans que tenim estem prou ben comunicats. Només m'interessa des del punt de vista d'una possible millora de l'economia, que està bastant fastidiada en esta província almenys.

Per sort, jo tinc treball, però molta gent s'ha quedat sense, sobretot al meu poble (que no és Castelló), que viu básicament de l'indústria del taulell i vindria bé tota mena de possibilitats.

El que emprenya una miqueta és que en parlen d'una manera despectiva. Ja sabem que Castelló no és Barcelona, però s'hi viu molt bé i ens agrada la nostra terra, com a tothom

En quant als polítics... els deixarem estar. Però TOTS: catalans, valencians i xinesos. Els
patrons per a tallar-los han sigut molt semblants els uns als altres.

Cal recordar allò de "De moliner canviaràs, però de lladre no te'n fugiràs".

I, per acabar, sóc dona.

Publica un comentari a l'entrada