dimarts, 12 de gener del 2016

El 10... 10!

Aquest passat diumenge dia 10, en mig del munt de coses que van passar, aquest blog va fer el seu dècim aniversari. Deu anyets en que, amb més o menys regularitat, he anat compartint amb vosaltres les meves paranoies personals.

I redéu quines dates i quantes coses han passat ja no només aquest darrer any sinó els darrers dies. Mirant apunts anteriors te n'adones el gran canvi que ha fet el nostre país... i també la meva.

En fi, jo per la meva part miraré de seguir compartint amb vosaltres les meves paranoies. Moltes gràcies a tots els que heu passat, passeu, comenteu o llegiu, sense vosaltres això no seria el mateix ni la mitat de divertit.

 

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

2 comentaris:

Dan ha dit...

Per molts anys, company! Sí que han canviat les coses en aquests deu anys. I espera! D'aquí deu anys ho comentem al badiu

Sergi ha dit...

Una dècada de blog, poca broma! Pocs queden que ho poden dir, així que pots estar molt content. Encantat de seguir llegint-te, i encara estaré més encantat si puc fer-ho una bona temporada més. Que tenim moltes coses a comentar actualment, oi?

Publica un comentari a l'entrada