dimecres, 23 de desembre del 2015

Bones festes !

(Encetem un micaco nadalenc…)

 

A aquestes alçades en qualsevol altre any ja hagués publicat una llegenda nadalenca i una imatge amb motius nadalencs amb els micacos i la taronja. Aquest any no només no ho faré sinó que, a més, el ritme de publicació des d’un temps ençà (que ja de per si era baix) ha estat inexistent.

La culpa ha estat una concatenació de malalties que hem patit els diferents membres de la família des de mitjans de novembre : gastroenteritis recurrent, angines, hipertensió, gastroenteritis, vertigens perifèrics i, per acabar, varicel·la. Tot seguit i pràcticament concatenat. En fi, esperem que ara la "serie de catastróficas desdichas" hagi passat finalment.

I encara que no sigui de la forma habitual, voldria destijar-vos un bon nadal, unes molt bones festes i que el 2016 et porti tot allò que us calgui per a ser feliços.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Mira-ho pel cantó bo, el 2016 només pot millorar! Esperem que en temes de salut sigui així. A passar unes bones festes, i cuideu-vos!

Anònim ha dit...

esteu fatal a casa teva, marxo corrents després de desitjar-te un bon Nadal (pastafari), no fos cas que m'encomaneu algun mal :S

Publica un comentari a l'entrada