dijous, 3 d’abril del 2014

L'embut de les urnes

(Encetem un micaco decrèpit…)

Tot i que el Gobierno Español s'esforça molt en amagar-ho, sembla ben clar que cada dia que passa augmenta el nerviosisme respecte 'el problema catalán', cosa que fa que hi hagi gent que amb ganes de desacreditar-ho digui coses sense pensar bé el que està dient. Un exemple del que es va dir fa uns dies a Badalona

Paraules Alfonso Alonso

El portaveu del PP al Congreso ens ve a dir que aplicar les majories obtingudes en els resultats d'unes eleccions és una cosa antidemocràtica. O sigui, per ser concrets, coses com ara la Ley Wert (aprovada només amb els vots del PP), el tancament Canal 9 o el canvi de nom les ciutats de Palma i Maó són actes antidemocràtics, per posar només uns exemples del seu propi partit.

Amb ganes de desacreditar als independentistes catalans es desacrediten ells solets i ens deixen ben clar què la democràcia és una cosa genial quan poden fer el que desitgen i una cosa demoniaca quan no ho poden fer. I per disimular-ho ens diuen que s'ha d'aplicar la llei.

I tant que apliquen la llei, però la de l'embut, la llei de l'embut de tota la vida,...

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Una afirmació com aquesta és tan absurda que no és que es desacreditin a ells mateixos, és que els perjudica, no es pot anar de demòcrata i després dir una bajanada similar. Si impera la democràcia, els resultats de les votacions s'han d'acatar, i les votacions lliures s'han de propiciar. Bé que ells ho fan, oi? S'emparen en la majoria absoluta per prendre les decisions que els convenen. El que no diran és que la seva manera de funcionar és dictatorial. Amb majoria absoluta és molt fàcil donar suport a la democràcia. Allà on no la tenen, ja no els fa tanta gràcia que es pugui decidir per majoria en una votació. Però després els anti-demòcrates som nosaltres.

Jordi ha dit...

Una cosa és ser demòcrata i un altra dir que que s'és demòcrata. Ells no ho són en el fons. Ja ho deia Aznar: "y quien no piense así -com ell- no es demócrata". Recordem que ells també prenen decisions mitjançant gent no escollida a les urnes, ja sigui a llocs que anomenen tribunals o per empreses privades.

Carquinyol ha dit...

Xexu: És exactament tal i com ho comentes !

Jordi: És més del que comentava en Xexu: si és fa el que jo vull és democràcia i sinó, no... tot i que no tingui jo la majoria.

Publica un comentari a l'entrada