dilluns, 21 de novembre del 2011

Habemus PP


(Encetem un micaco electoral...)

Al final s'han confirmat les previsions i el PP tornarà a governar l'Estat Espanyol. Vull felicitar als espanyols per aquest fet, crec de totes totes que haver triat com a president una persona que no sap diferenciar una marea negra d'uns filets de plastilina és una decissió força encertada i representativa de bona part de llur ciutadania.

Confeso que he tingut un dilema alhora d'escollir el títol de l'apunt d'avui, ja que tenia dues opcions força interessants: l'escollit finalment i el 'Qué viva el vino y las mujeres' que em va suggerir l'altra dia el 'simpàtic' senyor Rus ...

Font: Levante-EMV

Font: Levante-EMV

Potser hom pensa que aquestes declaracions són masclistes, però res més allunyat de la realitat ! No és que les PP-women no estiguin convidades a les celebracions, és que tenen tanta feina deixant la seva casa 'limpia y pura' que no poden anar-hi pas...

Font: El Mundo

Així les coses ara tocarà veure com resolen els populars els poblemes de l'Estat. Una de les seves tàctiques favorites per a resoldre les coses es reduir-ho tot a un problema de vocabulari, per exemple : ells no tenen problemes en que dos homes es casin, el problema és que aquella unió s'anomeni matrimoni; ells no tenen problemes en que al País Valencià es parli una llengua diferent a l'espanyol, el problema és que s'anomeni català; ells no tenen problemes en que una ciutat tingui un determinat nom... bé, en realitat si ho tenen i per això s'ho canvien...

Font: Vilaweb

... segurament a la seva agenda tenen programats uns quants canvis de nom més i plafff, tot solucionat !

I clar, veient que tots aquests fets tenen un fort sabor diguem-ne 'vintage' penso que la gran solució per a millorar l'economia de l'estat que tenen els populars en ment és fer que el sr. Mariano es dediqui a inaugurar embassaments. D'aquesta forma reactivaria la construcció i reduiria la dependència energètica respecte el gas i el petroli. I qui sap si no tenen previst també solucionar els problemes que genera la immigració amb la creació de centenars de grupets de 'Guardia Mora' que, ja de pas, farien augmentar la seguretat a les ciutats !

Centrant-nos a la nostra casa, al sud hem vist com l'esquerra valencianista representada per Compromís obté representació (cal a dir que aquesta esquerra sovint s'allunya de posicions 'catalanistes') i que l'espanyolisme es divideix entre el PP i els d'UPyD. A les Illes les coses segueixen més o menys igual i al Principat CiU guanya per primera vegada aquesta mena d'eleccions. Curiós veure el premi que reben els convergents per aplicar múltiples retallades i per voler privatitzar cada vegada més coses públiques, encara que no menys curiós que escoltar grits de "independència" a la seva seu quan el cap de llista és l'unionista Sr. Duran... I no m'estic referint al seu partit.

En fi, comença el 'primer año triunfal' i jo ja penso que els populars ja tenen una llusta de coses pendents que ens faran pagar als catalans. I el pitjor de tot és que amb el govern que tenim a la Generalitat de Dalt no veig jo voluntat de defensa respecte al govern central. Vaja, que serà com estar a una baralla de boxa amb les mans lligades a l'esquena, just el tipus de baralla que els agrada practicar als que ara tornaran al poder.



Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo segueixo dient que ja podem dir missa. Els que escrivim per aquí, i una pila de catalans més, ens posem les mans al cap pels resultats electorals a Espanya, però assumint que el sistema de votació és acceptable i que no s'ha fet trampa en el procés, el poble parla, i amb espectacular claredat. Qui som nosaltres per dir que s'equivoquen? Som una minsa minoria, podem opiniar, però ves, el poble ha parlat, ells sabran el que volen.

Carquinyol ha dit...

O sigui, que si el poble espanyol parla i diu que els catalans ens hem de fer l'harakiri tu te'l faries ?

Jo tinc ben clar que tan se me'n fot el que digui el poble, si aquest decideix tirar-se penya-segat abaix amb mi que no hi contin pas.

Publica un comentari a l'entrada