dimecres, 2 de novembre del 2011

Allò que tothom sap i ningú diu


(Encetem un micaco bocamoll...)

L'altra dia el sr. Peces Barba va dir, de nou, unes declaracions que feien referència a Catalunya i als catalans ...

Font: Vilaweb

Font: Vilaweb

Aquests comentaris sembla ser que van molestar a uns quants catalans (entre ells als advocats presents a la sala) i van generar força controvèrsia. No entenc ben bé perquè, treien potser el fet de bombardejar Barcelona, però és ben sabut que això, als espanyolistes, els hi fa trempera. De fet, no fa res més que explicar clarament el que hi ha: Catalunya està dins d'Espanya per la força, se'ns ha de recordar de tant en tant qui té la força per a que continuem submisos i en realitat tenim tant d'espanyols com un portugués. Més clar l'aigua, i a qui no l'agradi (als unionistes) que s'hi posin fulles perquè la realitat és la que és.

Si és que no hi ha qui ens entengui, per una vegada que ens deixen les coses clares van uns quants i s'empipen, i mira que l'home s'ha disculpat a la seva manera, és clar...

Font: Ara

… fa gràcia veure com, al final, la culpa la tenim nosaltres que no sabem aguantar 'una broma'. Si és que no tenim el fi sentit de l'humor espanyol, aquell que gasten per exemple a l'Audiencia Nacional i que faria que tots els seus membres es fessin un tip de riure a l'escoltar, per exemple, al sr. Oriol Junqueras dient que els problemes entre Espanya i Catalunya es solucionarien bombardejant Madrid.

Per cert, espero que us hagi quedat ben clar perquè l'Estat no vol perdre el control del Montjuïc...


Nota Nacional: Per cert sr. Peces Barba, nosaltres no "celebrem" les festes nacionals en derrotes. Nosaltres el que recordem és la voluntat de combatre, ara i sempre, a l'invasor. Com bé va dir el cèlebre Quevedo "En tanto que en Cataluña quedase algun solo catalán, y piedras en los campos desiertos, hemos de tener enemigo y guerra." Nosaltres no oblidem.


Me'n vaig al badiu...

Visca la terra lliure!!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Està clar que no ens pot fer gràcia a tots les mateixes coses. Per allà a Espanya triomfa aquest tipus d'humor, però aquí em sembla que no. Personalment, jo a aquest home no el trobo gens graciós, que es dediqui a altres coses.

El porquet ha dit...

I avui he llegit que la sèrie Aída han deixat caure que no hi ha res pitjor que ser català.

Aaaah, clar, és una sèrie d'humor!

Que vagin fent humor, que nosaltres anem sumant adeptes!

Carquinyol ha dit...

xexu: el problema és, justament, que s'ha dedicat a altres coses... ;)

el porquet: el de la sèrie Aida és normal ja que el personatge en qüestió és un fatxa de collons i és normal que digui aquestes coses.

Ara bé, que passaria si la sèrie fos a TV3 i el personatge un independentista radical amb espanyofòbia ?

Publica un comentari a l'entrada