dilluns, 15 d’abril del 2013

Gràcies TSJC !

(Encetem un micaco agraït…)
Notícia El Punt Avui

Gràcies per recordar-nos que els drets dels catalanoparlants estan subjugats als drets dels hispanoparlants.

Gràcies per explicar-nos clarament que som inferiors.

Gràcies per deixar ben clar el caràcter colonial de la nostra "autonomia".

Gràcies per carregar-te d'una vegada i per totes als defensors de l'Espanya "federal".

Gràcies per desemmascar a aquells bilingües que sempre parlen d'igualtat dels idiomes però que han aplaudit amb les orelles la teva decisió.

De debò moltes gràcies. Dintre de no res, quan siguem independents, i tot just després de dissoldre't et farem una placa commemorativa per recordar la teva ajuda.

Ah… i també moltes gràcies al Congreso de los Diputados

Notícia La Vanguardia

… això de prohibir parlar una llengua "espanyola" al lloc on resideix la sobirania "del pueblo español" és impagable ! Gairebé tant com escolrar al Presidente del Congreso dient al sr. Tardà "… expulsado por hablar en cat… por incumplir las normas del hemiciclo" ! De poc se li escapa !

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

3 comentaris:

El porquet ha dit...

Com ja vaig deixar escrit a les xarxes socials, que no pretenguin que em senti com a meu, un país on s'expulsa una persona per parla en la meva llengua. Que no ho pretenguin, que no ho intentin, no ho aconseguiran mai.

Sergi ha dit...

És la diferent manera de veure les coses que tenim. Nosaltres ens ho prenem fatal perquè som conscients de la nostra entitat, tenim consciència com a poble, com a nació, sabem que som alguna cosa. Crec sincerament que aquí rau la diferència, nosaltres tenim identitat, i ells no l'entenen. Per ells som una regió, una simple zona del seu estat i la identitat lògica és l'espanyola, no els entra al cap que n'hi hagi cap altra, perquè ells no pertanyen a cap altre lloc que no sigui Espanya. Miro d'entendre'ls, però s'hi posin com s'hi posin, no podran evitar aquesta identitat nostra, ha existit des de sempre.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord.

Publica un comentari a l'entrada