dimecres, 6 de juny del 2012

No me toques el pito que me irrito

(Encetem un micaco xiulador...)

Feia temps que no llegia els comentaris a la pàgina del 20 Minutos, cosa que la meva salut mental agraeix infinitament. Però al llegir el següent titular no em vaig poder estar de donar-hi una ullada …

Notícia 20 Minutos

… i la cosa no em va pas decebre, mireu que vaig poder trobar entre els quatre primers comentaris …

Notícia 20 Minutos

Em va fer gràcia el Sr Victor "pero el terreno se queda como español que es" !! Només li faltava afegir "por derecho de conquista, para algo ganamos la guerra !!" I què em dieu del Miguel80 ? Segur que coneix al famós cambrer que va començar a parlar en català a un espanyol i li va canviar al castellà per a cobrar !!

Però sabeu que en fot més gràcia ? Hem patit persecució lingüística i cultural, nombrosos intents de genocidi, agressions amb armes de guerra, tota mena de prohibicions només pel fet de ser catalans i multitud de provatures de reescriure la nostra història, i ara aquests gamarussos volen que ens autopractiquem la neteja ètnica perquè els hi molesta que protestem contra els símbols de l'invasor.

Xiquets… no us queden poques xiulades que escoltar !!!!

Per cert, aquests són els que ens volen donar lliçons de com comportar-se davant dels himnes dels altres ….

Notícia Avui

…. typical spanish !!

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, això darrer no em sorprèn. Pensa que ho han après fa poc, han sabut que està de moda, i ara xiularan qualsevol himne que sentin. Hi ha conceptes que els costen una mica d'assimilar, ja saps.

Jordi ha dit...

Lo del "término provinciano" no té preu. Segur que es creu molt format i culte. De fet són ells els que ens fan una província perifèrica sense importància. I en qualsevol cas, amb el món com està, ser d'una província ja no és el que era. I si hem de parlar de mentalitats estretes doncs que es mirin al mirall.

zillahh ha dit...

Fàntastic com sempre. Tot i que no puc passar tan sovint com m'agradaria sempre que tinc un moment aquí estic. Passa pel meu bloc sisplau perquè t'he deixat una petita sorpresa. Gràcies.

Carquinyol ha dit...

xexu: A veure si xiulen el seu ;)

Jordi: Ells molt acusar als altres de 'provincianos' però que a la seva 'provincia' no la toquin...

zillahh: Moltes gràcies per la sorpresa !! M'ha encantat !!

tobuushi ha dit...

Van xiular l'himne xinès perquè es pensen que a la xina parlen català, per alló que va dir Carod-Rovira sobre el seu nom. (^0^) (^0^) (^0^) (^0^) (^0^)

Publica un comentari a l'entrada